Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Тежест, подуване и поява на болка в ануса след еякулация

Назад

16/02/2019 - 17:16 | Сексуални

Здравейте, от 6 месеца имам един проблем, след еякулация получавам тежест, чувство на изтръпване в ануса после се появява и болка, имам и вътрешни хемороиди, в простатата имам калцификати, кое причинява тази тежест и болка, ако не съм свършвал дълго време всичко се успокоява и щом има свършване всичко започва отново, хемороидите се възпаляват отново, правих изследвания на еякулат и урина, няма нищо единствено едно поле левкоцити се открива в еякулата, пусках и за трихомони и микоплазма и няма нищо, каква е причината? Ако може някой лекар от форума да даде съвет каква е причината, простатата или хемороидите, ако са хемороидите защо симптомите се обострят след еякулация?

Коментари

 • Коментар № 1 от Курьо

  10/03/2019 - 23:35

  като за начало нека еякулацията да е извън ануса ти, това би намалило напрежението там, както и болката. Аве Ульо, като искаш лекарско мнение иди на лекар ве типигьоз, кво очакваш тука?

  Съвет от д-р Муньо. Момче, вади ги тия пишки от гъза си да не хвана сопата. И хемароидите са оттам да знаеш. Подари на приятеля си изкуствена путка или ако не се възбужда изкуствен задник и там да си го ръга, аман от меки китки
 • Коментар № 2 от Natira Praedatorius

  11/03/2019 - 13:49

  Ама не можеш ли просто да идеш на уролог!?

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).