Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Страх ме е да не я загубя...

Назад

23/07/2016 - 19:36 | Сексуални

Искам да разкажа за жена ми. Значи семеини сме от 12 години, имаме две деца. Жена ми е доста секси апетитна жена в смисъл, че въпреки двето деца изглежда много добре. Това не е само мое мнение, споделял съм неини снимки с непознати в чата и тяхното мнение е било същото. Но това не е най важното нещо.

Зодия близнаци е, не знам дали знаете, но да имаш жена близнаци е все едно да имаш цял харем жени, това също не е само мое мнение. Винаги ми е правило впечатление и особенно на последък, че се заглежда по младежки компаний б смисал такива, които се забавляват, с две думи живее и се, иска да избяга от семеиния живот да копонясва, да бъде желана, да я ухажват, такива неща.

По време на секса се възбужда особенно много, кагато и говорят разни мръсотийки, като например да бъде с двама мъже или с жена с големи цици, които да мачка. Казвала ми е, че иска да рабори като проститутка в клуб, да вади пари с тялото си и да си прави кефа и това при положение, че е женина с две деца. За голяма част от това имам вина и аз, защото и говоря разни мръсотии от рода, че искам да гледам как я чука друг, да правим секс с друга двоика и да ме гледа в очите докато я чука другия, питам я дали ще я е срам от мен в това положение и отговарат и беше ДА, но от година вече е НЕ даже като стане на въпрос и казва, че го иска.

Скоро и предложих да отидем да едно красиво курортче кадето има по сведяне от интернет страхотна къща, в която се организират суинг портита, б смисъл това е заведение в къща и участието в такова парти не е задължително. Попита ме защо да ходим толкова далеч, ако съм искал можело и тука да го направим. Аз попитах как- тя отговори не се притесняваий ти само кажи, че искаш да гледаш как ме чука друг и ще намеря. Това, че съм и говорил такива неща не означава, че ще ги направя, поне така мисля аз, но тя неините отговори ми говорят, че тя наистена би го направила и съм почти сигурен, че ще и хареса.

Страх ме е да не я загубя. Усещам, че ако го позволя и краи с брака ни. Пада си много по перверзния секс, облича се доста секси, купува си напражо курвенски дрешки и обувки. Като излизаме се държи доста освободено показва се флиртува, позира, същинско държание на разгонена курва. А ми е жена. Това хем ме възбужда хем ме прави несугурен. Не знам какво да правя?
Предварително благодаря за коментарите ви.

Коментари

 • Коментар № 1 от страхил женския

  26/07/2016 - 00:44

  Ми излизайте заедно, все ще си намериш и ти кой да те отпори, пък може и жена ти да помогне - ще сте идеална двойка за тройка двечките с жена ти!
 • Коментар № 2 от Баро Вкаров

  26/07/2016 - 08:47

  Спокойно бе!
  Няма да я загубиш!Тя и сега се ебе за пари,но няма намерение да те напуска!
 • Коментар № 3 от Ъ

  26/07/2016 - 11:26

  На колко сте години - ти и тя. Какво работи жена ти?
 • Коментар № 4 от работата е ясна

  03/08/2016 - 01:58

  Жена над 30, два пъти раждала... Минджата и е като на попско расо ръкава, след като два пъти са минавали от там бебета, дебели по 15 см. Нищо чудно, че си мечтае да и го отцепят двама наведнъж. Ако не искаш да си разваляте семейството, почвай да я чукаш с ръка, свита в юмрук, за да я задоволяваш и да не гледа настрани.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).