Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

съвет

Назад

17/06/2015 - 09:06 | Сексуални

Да ви кажа какво ми се случи снощи: Привечер щяхме да пием бира с приятелско семейство и понеже ни беше на път, жена ми се обади на сестра си, че ще й занесе някакви неща. Разбраха се да се видим на едно кафе до блока за 15-20 минути, че и балдъзето имаше ходене някъде. Взех им безалкохолно и предложих да кача багажа под предтекст, че ми се ходи до тоалетна, а не обичам да ползвам обществените. Влязох в апартамента и тъй като обичам да мириша и да лижа бикините на балдъзата, веднага проверих какво има в коша за пране. Беше почти празен,на дъното лежеше любимият ми чифт нейни гащи- червени дантелени. Слагайки си ги на главата забелязах, че от тях изпадна някаква бележка. Взех я и прочетох: "Да ти е сладко, ----"беше ми написала името. Ударих си една чекия, наслаждавайки се на аромата и вкуса оставени от пичето на балдъзата и се върнах на кафето. Двете сестри си допиваха безалкохолното и жена ми стана да си купи цигари. Балдъзето това чакаше, запита ме небрежно дали съм намерил бележката. Прецених, че няма защо да я лъжа, казах й, че съм я намерил, тя се усмихна и приключихме, защото жена ми се върна. До сега само съм си фантазирал как лижа путката на балдъзата, но не смея да си поискам, за да не каже на жена ми. Мисля си дали това не е намек и дали е време да излижа не бикините й, а сладката й путка.

Коментари

 • Коментар № 1 от народна мъдрост

  19/06/2015 - 02:49

  Който има балдъза, той ще ебе два гъза!
 • Коментар № 2 от Изумена

  08/07/2015 - 16:06

  Абе админите, работи ви фантазията!
 • Коментар № 3 от admin

  09/07/2015 - 22:29

  До "Изумена" : Защо да ни работи фантазията?
 • Коментар № 4 от не са админите

  09/07/2015 - 23:24

  Тук админът е крайно неебателен и влиза в сайта от дъжд на вятър. Тази "изповед" очевидно е чиста фантазия, но авторът и със сигурност е мъж под чехъл, най-вероятно заврян зет, който е толкова наплашен от жена си, че дори във въображението си не смее да прекрачи определени граници.
 • Коментар № 5 от sd

  20/07/2015 - 08:25

  Що мислите така бе,хора? Аз също редовно пробвам прашките на балдъзето! Бих стоял по цял ден с тях на главата,ако имах възможност.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).