Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Приятели

Назад

10/10/2015 - 19:57 | Сексуални

Тази година навърших 60 години, за някои това е края, но за мен-началото на пътя. Живея в София, много пътувам по работа. В началото на септември пътувах до Бургас. Ремонтите по магистралата леко изнервяха, но не си го слагах на сърце. Спрях на Калугерово да пия кафе. Имаше спрял полицейски патрул, един от полицаите ме попита до къде ще пътувам, без да му обръщам голямо внимание отговорих-Бургас. Когато си изпих кафето, отворих вратата на колата и към мен се приближи млада жена. Поздрави, и ме попита удобно ли е да пътува с мен до Бургас. Махнах й да се качва, и без бързане напуснах паркинга почти пуст по това време. Беше слабичка, но вс онова угрижено изражение на лицето, което е присъщо обикновенно на жени, които се грижат за цялото си семейство.
-Зле ли изглеждам-сега обърнах внимание на дрезгавите нотки в гласа й.
На 38 години с дете и бивш съпруг, преди седмица съдебното решение влезе в сила. Работя в една международна фирма, използвам свободният си ден за да видя детето в Бургас, и да взема поща за фирмата. Тръгнах с фирмена кола, която ме остави на разклона за Велинград.
Не бях настроен за повече подробности, пуснах един диск с класика и тихо си тананиках. Така наближихме Стара Загора, пред нас се изправи пътен полицай, спрях и онзи ми каза, че е станала катастрофа, и за Бургас ще трябва да мина през града. В Бургас пристигнахме около обяд, разделихме се. Свърших си работата, и ми препоръчаха едно заведение с хубаво кафе където пих чаша кафе и тръгнах. Наближих изхода за Бургас, и видях моята спътница, която навела глава вървеше без да се оглежда.
-За София ще пътуваме ли пак двамата?-явно не ме чу, и аз спрях пред нея. Позна ме, качи се в колата и тръгнахме.
Разказа ми, че дъщеря й е отказала среща защото отива с приятели на юг-с колата подарък от тате. Знаела всичко за нея, и курвенските й истории. Не направих опит да се защитя, баща й дирижира всичко.
Пътувахме мълчаливо до Сливен, предложих да обядваме в едно шато, хранил съм се там, спал съм, нормално е. Нахранихме се, и останах изумен когато ме попита искам ли да се ебем. Взехме стая на тавана, влязохме и без повече предисловия се съблякохме и влязохме в банята. Тя беше много добре сложена и перфектна за годините си. Кожата на лицето и шията беше чиста, гърдите й бяха като грейпфрути, леко провиснали, но много сочни. Коремът й бе прибран, лоното бе без нито едно косъмче, а лабийте сочни и леко набъбнали. Галих я под душа докато зърната на гърдите й не се втвърдиха, а докосванията до клитора не я караха да охка. Легна на леглото, и сякаш смелостта я напусна, страните й порозовяха, обърна лицето си настрани, и леко замръзна. Бавно започнах да я масажирам, целувах гърдите й, тръгнах надолу към лоното. Езикът ми прецизно мина по лабиите, а после спря на клитора. Когато се отпусна, всичко мина перфектно, усещах, че не се преструва, отдаде се изцяло, а малко преди кулминацията помоли да свърша в нея.
Тихо й шепнех в ухото колко е красива и изящна, прекрасни думи, но стигаха ли до нея? Минахме през банята, и потеглихме. Мълчахме до София, поиска да спра на Експо центъра, даде ми визитка и ме помоли да я изчакам-тя ще ми се обади.
Хубаво би било отново да я видя отново.

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).