Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 5.07.2022 г.

Общ брой статии: 1446

По-добро от порно

Назад

29/01/2020 - 11:51 | Сексуални

Да ви кажа какво открих, освен че сайтовете с порно са пълни с вируси и всичко е изключително изкуствено и смешно, на човек след години биене на чикии му писва да гледа порно. Трябва нов източник на удоволствие. Последно време забелязах едни видеа в ютюб, женска леко атлетика. Не знам защо, ама жените там бягат по гащички, като се нагъзят е брутално. Това е красотата- атлетично женско тяло, а не някви глупости и порно истории. Жалко само за моделите, не са актуални вече. като оная Слав**а В*т*ва, дето се мисли за много хубава, ама не е, няма нищо - никога не е развила никакви способности и е проста слаба. Я вижте сега лекоатлетките колко са красиви, да не говорим за волейболистките - спортуващи жени, красиви, това ако не ви надървя не знам. Спортувайте хора, това е красиво. Всички други извръщения - моделизъм, тъпотии, не ви трябват, жените са повече от обект за наблюдение, те са красиви активни с бъдеще, работещи, а не "миски" с бъдеще да се омъжат за богат чичко паричко.

Коментари

 • Коментар № 1 от Нанко

  27/02/2020 - 19:10

  да, бат Пешу от осмия етаж ходи и лъска бастуна по стадионите, там млади бегачки му се дупят и чичето си гали мъдите с едната ръка, а с другата яде пуканки. Единия път Албена се качила до бат Пешу и го питала не иска ли да му направи една свирка, а се мъчи сам. Оттогава бат Пешу не ходи вече по стадионите
 • Коментар № 2 от Тцтц

  01/05/2020 - 17:06

  след всичко това ти пак си оставаш и ще си останеш чикиджия
 • Коментар № 3 от бат Пешу

  27/05/2020 - 12:14

  ааа, Нанко, значи все пак сестра ти Албена ти е разказала как се запознахме? Тя идва няколо пъти така да ме забавлява и реших че просто обича пишки, обаче когато ми спечели доверието и разбрах, че не е курва кат майка ти, станахме гаджета, даже ме помоли да ти намеря приятел, щот те било сра.м, че обичаш да те чукат в гъза и не си искал да питаш бай мангал пак да та нагъзи анално. Като бях млад и тренирах на стадиона се запознах с майка ти, така се роди ти.
  Поздрави, бат Пешу
 • Коментар № 4 от к

  14/07/2020 - 14:43

  Нанко, ти да не си бат Пешу бе? като гледам доста подробности знаеш.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).