Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Обичам да нося полир но не съм гей

Назад

22/02/2016 - 10:25 | Сексуални

Аз също обичам да нося поли. И то не само шотландски килтове, а всякакви - според сезона. През лятото например обличам една къса черна пола минижуп. Позволявам си дори по сред бял ден да излизам и да се разхождам с нея из съседния квартал - Лагера в София. Много хора са ме виждали и никой не е реагирал отрицателно, нито някой ми се е смял. Когато в този вид срещна сама жена, тя обикновено дава вид, че не ме вижда, но твърде често се заглежда след мен и в очите й се появява блясък. Същата реакция, като моята, когато срещна хубава жена с минижуп.

Често сядам в някое кафене и пия кафе така - както съм с минижуп. Отдолу нося дантелени прашки, но често съм без нищо - за да ми е прохладно.

Веднъж реших да вляза в един магазин за дамско бельо и да си купя прашки. Влязох облечен в същия минижуп, но без гащи. Продавачката бе едно младо момиче, което през цялото време бе любезно с мен и ми се усмихваше. Купих си разкошни розови дантелени прозрачни прашки и си ги обух пред момичето.

След това отидох в отсрещното кафене и седнах да изпия едно кафе. Продавачката забеляза, че нося пола, и очите й светнаха - възбуди се. Както си седях с крака покрити от покривката на масата, тя дойде, ужким "да помете" около моята маса. Дотолкова се съсредоточи в метенето, че вдигна покривката на масата и влезе под нея почти цялата, за да "мете" - или по-скоро да ми види гащите.

След този случай ми стана ясно, че сексуалната привлекателност на жените се дължи колкото на фигурите им, толкова и на предизвикателните им дрехи. Точно на същия принцип и ние, мъжете, сме сексуално привлекателни за жените, когато носим къси поли.

Коментари

 • Коментар № 1 от АБВ

  25/02/2016 - 15:07

  Вярно, че не си гей. Ти си тъп педераст. Продавачката е дошла да мете за да събере информация за разправяне.
 • Коментар № 2 от Гошо Бушов

  06/03/2016 - 13:09

  Ти си педераст най-обикновен,но гей не си!
 • Коментар № 3 от Габриел

  10/03/2016 - 12:35

  Не ги слушай тези грубияни, бъди себе си, това е най-важното :):):). Аз съм авторът на "Кросдресинг", най-коментираната в сайта тема :)

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).