Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Някоя друга мастурбира ли така?

Назад

07/11/2014 - 10:20 | Сексуални

Момиче на 22 години съм и откакто съм открила мастурбацията винаги го правя по един и същи начин. И искам да попитам има ли други жени, които също мастурбират така.
Мога да го правя и седнала на стол, и легнала, гола и облечена. Кръстосвам краката си и започвам ритмично да притискам бедрата си едно в друго като по този начин свивам вагиналните си мускули. Ако съм страшно възбудена дори няма нужда да си помагам с ръка, за да свърша, но ако се налага леко притискам мястото точно над триъгълника. Г-точката мисля, че ми се намира точно от вътрешната страна на това място и стимулацията е невероятна. Оргазмите са наистина разтърсващи особено пък ако го правя без ръце като съм силно възбудена. Правила съм го и на публично място без никой да разбере ;)
А на приятеля ми страшно много му харесва да го правя като сме заедно. Лягаме си в поза "лъжички", той е зад мен, пъшка от удоволствие и ми издишва горещ въздух във врата. Аз съм отпред с кръстосани бедра и се извивам ритмично, притискайки тялото си в неговото. Той си е мушнал ръката отпред и ми масажира местенцето на корема отпред или аз самата го правя, или въобще не го правя, а аз с едната си ръка леко му бия чекия през това време. Страхотна любовна игра е и наистина сме страшно свързани по този начин. Той започна много по-добре да усеща ритъма, който ми е нужен, за да свърша, започна да усеща кога ще свърша и без да му казвам. Казва, че преди не е имал гадже, което да прави подобно нещо и казва, че го обожава направо - да усеща спазмите на тялото ми докато свършвам, да се притиска в мен в сюблимния момент и да ме целува. Научил много за женския оргазъм откакто е с мен ихихихх А и да ви кажа - така мастурбацията става много по-приятно и пълноценно занимание за двама, което помага на сексуалния им живот като двойка. След това ме обръща по корем хем и аз да си отпочина малко, качва се върху мен и ме оправя страхотно в мокрото току що свършило пиче. Препоръчвам го на всички, които го могат, страхотно е и за мъжа, и за жената.

Коментари

 • Коментар № 1 от Ще мастурбираш ами :

  07/11/2014 - 15:41

  Като на приятеля ти му е десетина санта пишлето, какво друго ти остава, освен сама да се задоволяваш? :))) Ама я ела да те наниже батко на кожения шпек, да разбереш какво значи истински оргазъм!
 • Коментар № 2 от mersi

  07/11/2014 - 17:06

  Браво, научих нещо полезно днес:) Аз също "масажирам" корема над триъгълника на приятелката си, както и от вътрешната страна с пръст се опитвам да намеря Г-точката (ако съществува), но следващия път, ако ми се отдаде възможност ще пробвам по задълбочено тоя масаж от външната страна, пък защо не и отвън и отвътре заедно:)
 • Коментар № 3 от ko8u

  14/11/2014 - 17:31

  seri si na gaza
 • Коментар № 4 от nik

  15/11/2014 - 15:58

  skype samo za momi4eta nikk.nikk2

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).