Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Мастурбирате ли така?

Назад

18/10/2016 - 10:27 | Сексуални

Момиче на 22 години съм и откакто съм открила мастурбацията винаги го правя по един и същи начин. И искам да попитам има ли други жени, които също мастурбират така.
Мога да го правя и седнала на стол, и легнала, гола и облечена. Кръстосвам краката си и започвам ритмично да притискам бедрата си едно в друго като по този начин свивам вагиналните си мускули. Ако съм страшно възбудена дори няма нужда да си помагам с ръка, за да свърша, но ако се налага леко притискам мястото точно над триъгълника. Г-точката мисля, че ми се намира точно от вътрешната страна на това място и стимулацията е невероятна. Оргазмите са наистина разтърсващи особено пък ако го правя без ръце като съм силно възбудена. Правила съм го и на публично място без никой да разбере ;)
А на приятеля ми страшно много му харесва да го правя като сме заедно. Лягаме си в поза "лъжички", той е зад мен, пъшка от удоволствие и ми издишва горещ въздух във врата. Аз съм отпред с кръстосани бедра и се извивам ритмично, притискайки тялото си в неговото. Той си е мушнал ръката отпред и ми масажира местенцето на корема отпред или аз самата го правя, или въобще не го правя, а аз с едната си ръка леко му бия чекия през това време. Страхотна любовна игра е и наистина сме страшно свързани по този начин. Той започна много по-добре да усеща ритъма, който ми е нужен, за да свърша, започна да усеща кога ще свърша и без да му казвам. Казва, че преди не е имал гадже, което да прави подобно нещо и казва, че го обожава направо - да усеща спазмите на тялото ми докато свършвам, да се притиска в мен в сюблимния момент и да ме целува. Научил много за женския оргазъм откакто е с мен ихихихх А и да ви кажа - така мастурбацията става много по-приятно и пълноценно занимание за двама, което помага на сексуалния им живот като двойка. След това ме обръща по корем хем и аз да си отпочина малко, качва се върху мен и ме оправя страхотно в мокрото току що свършило пиче. Препоръчвам го на всички, които го могат, страхотно е и за мъжа, и за жената.

Коментари

 • Коментар № 1 от incest-a

  24/10/2016 - 20:35

  Привет миличка!
  Аз това го открих случайно като малко момиченце. И до сега го правя редовно. Бях разкрита по случайност от баща ми. Издава ме главата, при оргазъм я отмятам назад и когато съм сама се отпускам и викам.
  Много често ми се случва в колата да го правя. За да не направя беля винаги отбивам от пътя, под разни предлози.
  Има обаче моменти когато съм силно възбудена и тогава става притесниелно, налага се да спирам за дълго време. В един такъв момент с баща ми в колата стана доста неудобно за самият него. Наблюдавайки ме се възбуди. И доста се чудех как да постъпя. Перде съм в такъв момент и не ми пука, дори ми харесва да ме гледат. При теб може би по- леко минават тези моменти?
 • Коментар № 2 от .

  27/10/2016 - 12:59

  Да наистина е страхотно,и аз го правя от малка така,то май всички така почваме.
 • Коментар № 3 от имах такова гадже

  30/10/2016 - 05:28

  И тя се опита да ми ги прави тия номера - да се свива и побарва, а на мен не ми даваше да и го вкарам, да не и преча да свърши. Само че още втория път като я усетих, че ей сега ще стигне върха, хванах я за ханша и и го набих в анала от раз целия, без да я предупредя. Тя изкрещя, изви се почти в мост и се напика и насра едновременно. После беше много засрамена и си призна, че никога до момента не е имала толкова силен оргазъм.
 • Коментар № 4 от n°1/incest-a от 24/

  23/11/2016 - 14:35

  Към n°3 от имах такова гадже-30/10/2016 - 05:28,
  явно си голя, глупак! Не искам да те обидя, но ти си нямаш понятие как реагира една жена в такава ситуация!
  Ако тя- жената е в процес на предоргазъм, една такава интервенция в 99% от случайте, ще я блокира. Друг е въпроса ако го прави с цел да те провокира.
  Явно путка не си виждал и си нямаш понятие от тези неща. Изразих се в твоят арогантен стил, дано си ме разбрал.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).