Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 19.05.2022 г.

Общ брой статии: 1418

Куристан в Куроландия

Назад

28/08/2018 - 11:03 | Сексуални

Вонята се разнесе много бързо. Бях хапвал боб предната вечер, комбиниран с още много въглехидрати и белтъчини и пръднята наистина беше убиец. Аманда си почеса путката и каза:

- Орхелио, таз воня от теб ли дойде? Котето ми се намокри, сега е моментът да ме изчукаш в дупето.

Орхелио харесваше Аманда, тя беше знойна мацка с бразилски и венецуелски корени, надути цици и типичното за региона изпъкнало кръгло дупе. Орхелио всъщност се казваше Густаф, но се беше преместил в Южна Америка, за да ебе истински готини жени. Беше му писнало от дебелите грозни и надменни европейки, които така или иначе търсеха нещо по екзотично да ги бодне. Густаф вземаше капки от саламандриево дърво, които правеха пръдните му смръдливи, но в същото време те бяха страхотен афродизиак и караха жените около него да полудяват. Орфелио не изчака втора покана а набоде Аманда с белия си европейски кур.

- Ох, дааа, охх, ти ебачо мой, плющи ми путката още по твърдо.

Орфелио брутално чукаше Аманда, докато накрая й напълни путката.

...

Офисът на Кур Корпорейшънс се намираше на последните 4 етажа в небезизвестния небостъргач Св. Емилио Салгари в столицата на Куроландия. Компанията предоставяше телефонни сексуални услуги за целия свят, като тук работещите наистина бяха красиви и с големи цици и курове. Аманда и Орхелио бяха най-добре справящият се тийм в цялата сграда и се гордееха с това. Мислеха като поработят още 4-5 години да се пенсионират и да си направят дете. Не искаха цялото им чукане да отиде напразно. Все пак световната демографска криза не предвещаваше нищо добро и те бяха решили да дадат своя принос в развитието на човечеството.

...
Годината беше 2054. Населението на Земята беше спаднало до 4.9 млрд., от които много малка част бяха мъже. Производството на презервативи беше забранено, имаше закон, който задължаваше мъжете да се изпразват в партньорките си. Това целеше справяне с демографската криза. Хората можеха да се ебат навсякъде, по улиците, в университетите, в училищата. Важно беше единствено желанието и съгласието на двамата партньори, в противен случай наказанията бяха крумове- одрязан кур за изнасилване и съоветно смърт настъпила от кръвозагуба след отрязване на кура. Изнасилвачите бяха завързвани с одрязан кур на централния площад в града за назидание. Това беше либерално общество но то знаеше своите права и задължения и законите бяха за всички.

----
Хулио имаше малка пишка. Мечтаееше да бара големи цици но...светът беше несправедлив към него. Затова реши да се занимава с политика, искаше да успее в живота. Смяташе, че с властта в ръце можеше да чука безнаказано всички путки на света....но грешеше.

Хулио беше осъден на изнасилване с дървен кол с ръбове по три пъти дневно в продължение на 2 месец...ако оцелее. Либералното общество не допускаше политиците да се възползват от положението си за да постигат лични цели. Политиката беше себеотдаване за другите, политиците работеха без заплата и нямаха право на никакви облаги, те следваха примера на Исус и живееха в бедност.

Аманда разклати циците си, тежестта им я повлече надолу и тя падна нагъзена на асфалта. Ибрахим Кирязов тъкмо минаваше оттам и видя надупената путка.

- Здравей, мисля да правя секс със теб, съгласна ли си?
- само ако имаш дебел кур и обещаеш, че ще ми мачкаш циците докато ми се празниш в путката.

Ибрахим обеща и хвана големия задник на Аманда за последното ебане в света. След този ден ангелите слязоха на земята и изчукаха хората с гумени хуеве. После хората изчукаха ангелите и се роди нова раса за планетата Юпитер.

Коментари

  • Коментар № 1 от Накуро Брадата

    06/01/2020 - 16:33

    Браво ! Господине имате талант. Продължавайте, не спирайте да творите, гей със гей такъв !

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).