Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Крафт бийр

Назад

07/03/2017 - 20:11 | Сексуални

Седях на дивана след работния ден, доволен, че вече почивам и имам страхотна бира в ръка. От онези скъпите, които уж трябва да са по-хубави. Отпих от бирата и...имаше вкус на бира. Да, беше доста добра и вкусна, и без да бие на спирт или да има гадна нотка в устата. И все пак са много пари за тая бира. Чудя се защо трябва да произвеждат боклуци навсякъде-дали било то храна, дрехи или бира, и ако искаш нещо по хубаво да трябва да дадеш наистина много пари. Защо си прецакваме здравето хората ? както и да е, жена ми се прибра, видя ме на дивана и прошепна.

- Хубаво си се настанил а, с тая биричка в ръка. Е моята ръка е празна, какво ще направиш по въпроса?
- Мило, не само едната ти ръка ще напълня, ами и двете. Ела и ми хвани кура с две ръце, поиграй си, накефи се след работния ден.

Жената само това и чакаше. Дойде, съблече се по прашки, набара ми хуя и го почна. Толкова й се услаждаше, че ми налапа и двете топки. Много й се ебеше. Не мога да се оплача. Не сме от вчера заедно, но ето че желанието за секс остана. Всичките ми приятели се разделиха с дългогодишните си партньори и сега ебат наред. Аз останах с Вера доста години заедно, но никой от нас не иска нещо различно.

-Верче, да ти напълня гъза а, какво ще кажеш?
- Ех, мило, само гледаш да ме надупиш, каза тя докато бавно сваляше прашките си и се облегна на масата.

Гледката беше прекрасна, малкото и сладко путенце се очертаваше между закръглените й бузки. Обичах това дупе и тя го знаеше много добре. Този път щях да й се изпразня в дупето, досега винаги го вадех и й свършвах на гърба. Но днес ще ме усети.

Хванах се за циците й и я заблъсках в гъза, тя усети как ми се напомпи хуя и запъшка от кеф премесен с болка. Докато и се свиваше сфинктера се изпразних мощно в дебелото и черво, толкова брутално се изпразних, че спермата се изтреля чак в тънкото и черво. Тя усети леко гъделичкане в корема докато свършваше.

- Мило, какво беше това. Никога не си ме чукал така, усетих те с цялото си тяло.
- Верче, днес ти напълних дупето със сперма, да ни е честито.
-Ох мило, такова яко чукане е с теб и как ми завиждат колежките, утре има да разказвам как ме скъса от кеф днес.
- Ако искаш им кажи да се включат, аз съм ок. Щом е за благото на жените, ще чукам. Знаеш, че си изкарала страхотен късмет с мен. Сподели го и с приятелките си.
-Мисля, че си прав. Всичко ходят с ебати тъпаците, които се отнасят отвратително с тях. Мисля, че имат нужда от истински яко чукане. А не искаш ли да ги забремениш и да направим едно голямо семейство, като мормоните?
-искаш да кажеш да живеем с още 2-3 кучки и да ви чукам яко всичките?
- Ами да, смятам, че ще е много добре за всички. Знаеш колко държа на приятелките си. Ако живеем заедно ще се улеснят нещата. А и ти си супер сексуален можеш да ебеш спокойно още няколко жени и всички ще сме щастливи. Приеми го като твоята мисия на земята. Все пак президент няма да станеш, но може да помогнеш на нас така.

Аз се замислих и си представих всичките тия цици дето щях да барам и путките които щях да пълня. Вера имаше мн яки приятелки наистина, бих ги чукал с кеф. Едно такова съжителстване би било интересно.

-Добре, щом ще си щастлива ще го направя за теб. Значи кажи им, че няма да ползваме презервативи и ще им се празня в путките. Ако са навити да живеем заедно всичко ще е наред. И без това всички сте в тая възраст и говорите само за деца. Като забременее някоя няма да е проблем а ще е супер. Пък и циците им ще станат още по-големи, очакваме яко чукане.
-Обичам те мило, още утре ще говоря с тях и ще им кажа колко добре чукаш. сигурна съм, че ще го поискат.

Вера стана и отиде да си измие гъза от спермата ми. Аз отпих от чашата и се замислих,
това наистина е една много добра и вкусна бира.

Коментари

  • Коментар № 1 от Послепис

    08/03/2017 - 10:47

    Съчинение-цитат от вестник "Лична драма".

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).