Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Китайският ресторант

Назад

19/03/2017 - 21:49 | Сексуални

Отидохме с приятели в новия квартален китайски ресторант. Някой си Чъ Шин Ъ от провинция Гун Шоу дошъл със семейството си за да прави истинска китайска кухня без да бъде повлияван от европейската такава. Беше наистина интересно та отидохме да проверим що за ресторантче беше това. Влязохме и вътре беше пълно с китайци, дошли и те да опитат. Мляскането беше непоносимо. Седнахме на една маса и зачакахме. Имаше три страхотни китайски сервитьорки, може би на 20, 22 години. Всъщност две бяха китайки а едната имаше и нещо европеидно в нея, после се оказа полубългарка. Момичето имаше огромни цици, явно наследство от нашите корени, страшно секси дупе и сладки дръпнати очи.

-Здравейте при Шин Ъ, какво ше обичате
- Тъй като сме за първи път при вас, какво бихте ни препоръчали?
- Ориз Шъ Зъ и две ястия от пиле, Чин Чи и Гуал Дъ.
-Добре, идеално. донесете и китайска бира да опитаме.

Момичето обърна дупе и тръгна да изпълнява поръчката. Много яко маце. Винаги съм искал да чукам китайка, но те са много сдухани. А тази беше родена в България, беше си българка, само че с нещо китайско в нея-интересно.

Започнах да идвам често с колегите в ресторанта, всеки ден за обяд. Винаги избирах маса, където Ли Фен сервираше. Приказката се получаваше, а и на нея и беше приятно. Винаги се задържаше по дълго на нашата маса.

-Гу дзъ. Лаи шъ гуаъ ъ.
- Шеше. Гуан гъй хан?
-Куй нау. Ли йен гау.
- Шеше.

Ли Фен остана поразана. Неочакваше некитаец да говори китайски. Аз толкова много я харесвах, че записах курс по китайски само и само да си говоря повече с нея. Започнахме да си говорим само на китайски. Тя се радваше, че си говореше на китайски с мен и че я възприемах като равна. За съжаление повечето българи не харесват различните и откакто се беше прибрала в България от Китай усещала презрително отношение в околните към себе си.

Една вечер и предложих да отидем на кино. Тя се съгласи. Гледахме Огненият дракон от Шъй Дзъ. беше прекрасна топла лятна нощ. на връщане решихме да се разходим в градината. По едно време Ли Фен спря и каза.

- Знаеш ли, аз съм на 20 години и съм девствена. В Китай никой не искаше да ме ебе, защото не съм чиста китайка. А тук никой не иска да ме ебе, зщаото не съм чиста българка. Но знам, че ти ме харесваш. Само моля те бъди по нежен с мен.
- Ли Фен, откакто те видях сънувам еротични сценарии с теб като главна героиня. Нямам търпение да се отдадем на любовта.
-Ааа, добре, виж ся, ай стига с глупостите. Нищо че съм китайка, селска пръчка съм си. Ако ще ме ебеш хващай ме и ме оправяй, щот ще си намеря някой курвар да ме наебе, няма да те чакам.
-Ох, котъооо, ей ся ще ти скъсам дупарата, малиии.

Скъсах и блузката и извадих огромните български цици. Махнах и дългата плитка оттам, защото щях да си набутам кура между тях. тя не изчака да се събуя а направо ми свали дънките и ми налапа кура до топките. Оказа се ебати якото курве, толкова искаше да с чука, че беше изгледала сума ти порно филма и прилагаше най-яките техники, които беше видяла. накрая я нагъзих, хванах я за огромните цици и й се изпразних яков путката.

-Ох, какво направи, аз съм в овулация, не пия хапчета.
-Ли Фен, не се притеснявай. Ще се оженим. Искам да те чукам до края на дните си. Такава яка курва няма да изпусна, секси с огромни цици, стегнато дупе, че и дръпнати очи. Не те пускам да си ходиш.
-Ох, ох, ами и аз те искам. Ама ще ме чукаш всеки ден защото имам нужда да ми пориш яко путката. Тия огромните цици дет ги имам, да ги клатиш яко, защото съм хипер сексуална и трябва да ме ебеш, разбра ли.
- Ще те пръскам от секс всяка нощ, Ли Фен. Дори ако трябва да чукам и двете ти нихилитни сестри. Те като гледам са ти полусестри, само дръпнати са.

- Да, баща ми е бил женен за китайка преди, направил и е две деца и тя си е била камшика. Но да знаеш че те имат тесни малки азиатски путки и никакви цици. Но ще се радвам ако чукаш и трите ни, те също са девствени и не могат да си намерят мъже. Еби ни и трите и цял Китай ще ти е благодарен.

Докато я слушах бях заровил лицето си в дините и. Такъв кеф отдавна не бях изпитвал. Последната ми проста курвенска приятелка беше малкоцицеста и нямаше как да ми прави турски чикии. Понеже много я чуках тя избяга, оказа се лезбийка.

Така започнах живота си с китайски език, големи цици и малки тесни путки. И не съжалявам. Запознах се с една нова и различна култура, която един ден ще управлява може би света.

Коментари

 • Коментар № 1 от ХуЙбава изповед

  26/03/2017 - 05:47

  Само заглавието е сгрешено. Трябваше да е "Фантазии на самотния чекиджия в неделя вечер" :)))
 • Коментар № 2 от MM

  27/03/2017 - 10:56

  Тук май един и същи малоумник взе да пуска редовно помията от мозъка си. Хайде стига толкова, голям скапаняк си. Намери си някой форум на помияри като теб и там се прави на интересен.
 • Коментар № 3 от до ММ

  06/04/2017 - 00:21

  ама вчера като ти порих задника не се оплакваше а, кой е малоумник и кой е скапаняк, читателите решават. ти си шибан педерас, който дори не може да пише, не ставаш за критик. иди си бутай краставици в гъза и се успокой лапнипишковец смотан. ако не ти харесва нечия изповед пиши под нея а не под този текст. очевидно не ти е проблем разказа за ресторанта. кат не кефи не чети, никой не ти иска шибаното педераско мнение. ходи си яж лайната
 • Коментар № 4 от ММ

  18/04/2017 - 12:08

  Читателите са наясно, че си насран малоумник. Няма нужда да се съмняваш и доомазваш. Казах ти - намери си форум за помияри и си обменяйте там боклукчийските творения.
 • Коментар № 5 от Бачо ти

  30/08/2017 - 19:36

  Човек, поздравления! Моля те, не спирай да се изповядваш тук!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).