Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Как се превърнах в момиче

Назад

05/09/2013 - 08:59 | Сексуални

Най после и аз събрах смелост за да ви разкажа своята история .
Родил съм се в малко градче недалеч от София и съм отгледан от баба си след като мама е починала скоро след раждането ми . Тя винаги е искала да има момиче но съдбата е решила различно когато съм се родил. В ранното си детството , аз винаги бях по различен от другите деца. Харесваше ми да си играя с момичетата на кукли но също обичах да тичам и да плувам. На втория етаж в същата къща живееше братовчедка ми която беше с 5 години по голяма и често се грижеше за мен докато баба беше на работа. Тя имаше няколко приятелки от училище с които през лятото прекарвахме много време в игри и смях. Понеже имах дълги руси къдрици и много нежна кожа аз понякога изглеждах като по малка сестра и те много се шегуваха с мен .
Когато започнах училище аз бях по скоро срамежлив и затворен и затова нямах много приятели. През годините на пубертета аз не се развивах както всички други момчета от класа ми. Гласа ми не мутира изобщо а тялото ми се развиваше по различен път . Имах стройни и прави крака с добре оформени ханши и талия както се получава при момичетата на тази възраст. Раменете ми също бяха слаби и добре оформени макар че аз обичах спортовете и играех тенис почти всеки ден . Така характерното за мъжете окосмяване на тялото ми също липсваше и само интимните ми части имаха леко окосмяване . В началото се опивах да прикривам тялото си като носех по широки дрехи но през лятото не винаги ми се отдаваше заради топлото време.
Братовчедка ми беше заминала заедно с вуйчо ми за София и аз често се чувствах много самотен у дома. В тези дни аз вече усещах че съм различен и знаех че имам по различни желания . Беше през лятото когато за първи път търсейки една книга в стаята на братовчедка си попаднах на кутия с дамско бельо което тя не беше взела със себе си. В гардероба и също имаше много други дрехи който вероятно вече не и ставаха. Усещах колко бързо бие сърцето ми в този момент и това само затвърди жеанието ми че искам да бъда момиче . Бях останал сам у дома но за всеки случай заключих вратата след което си взех душ. После се подсуших с хавлия и започнах да обличам. Леко прозрачни бели пликчета , рокличка на цветя и къси чорапки , това беше първото ми обличане като момиче. Чувствах се толкова щастлив в този момент. Усещането беше сякаш най сетне съм намерил себе си.
Това започна да се повтаря все по често когато бях сам у дома. Вече не само се преобилчах но също започнах да се гримирам и подържам косата си като на момиче. Научих се да ходя на високи токчета и да бъда винаги с изправени рамене. Всичко това беше моя тайна и никой не знаеше за мечтите ми да бъда истинско момиче.
През есента когато бях вече в гимназията играех на тенис площадката когато някакви момчета започнаха да се подиграват с мен. Беше ми много кофти защото бях съвсем сам и нямаше кой да ме защити. Бях облечен с къси панталонки и бяла тениска и така изглеждах точно като момиче. Когато те си тръгнаха аз отидох зад съблекалнята и се разплаках тихо.. В този момент видях как един мъж се приближи до мен и ми подаде кърпичка за да се избърша. Повдигнах погледа си и видях че той е на средна възраст и изглеждаше много добре.
- Не се притеснявай , аз просто минавах с колата когато те видях да плачаш. Какво лошо се е случило ?
- Ами..просто..имах проблем с едни момчета . Те винаги ми се подиграват за това че съм.... различен... от тях. Опитвах се да не плача но сълзите все още не спираха .
- Не бива толкова хубаво лице да бъде в сълзи , каза той и аз усетих как леко ме докосна с длан по страната. Мисля че имаш нужда да поговориш с някой..нали?

Усещах някакво вътрешно доверие към този човек. Не го познавах дори но усещах че няма да ме нарани.

- Да..може би имам нужда да поговоря , прошепнах тихо аз и приведох погледа си надолу.
- Казвам се Мишо , приятно ми е да се запознаем. Аз съм от София и имам вила недалеч отук .
- Аз съм Дани , казах плахо и подадох ръката си.
- Нека отидем до вилата ми, аз искам да свърша някой неща там а ти ще ми разкажеш за себе си.
Колата му беше спряна на близо. Не знаех какъв модел е но беше почти нова и доста просторна вътре. Мишо ме разгледа внимателно и ме попита дали ми е удобно когато ми постави колана. Пътувахме доста време защотот вилата беше извън градчето. Той ми разказа че по професия е лекар и е работил дълго време в Англия но вече бе решил да не практикува след като се прибрал в България. Бил е женен преди години но жена му починала от рак. Каза ми също че има две дъщери които вече са семейни и не живеят в България.
Мишо слезе от колата и след като отвори врата ми подаде ръка за да сляза. Беше някак си натурално и аз поех ръката му с доверие след което влязохме заедно във вилата. Беше много хубава къща с малък двор и веранада. Наоколо нямаше съседи а гледката от верандата беше просто прекрасна.
- Хубаво е тук , каза Мишо когато ми подаде чаша студена вода от хладилника , много се радвам че купих тази вила защото е близо до София нов същото време е и достатъчно далеч за да забравя шума на големия град . после той направи пауза и каза със спокоен глас
- Наблюдавах те и в малкото време откато те познавам и усещам че си много чувствително момче. Освен това забелязах и още нещо ....но не зная дали искаш да споделиш повече за това?
- Какво е това което забеляза?
- Това че ти си роден за да бъдеш момиче и също така мисля че вече и ти го осъзнаваш сам.
- Но..аз..не зная..ох..трудно ми ..но.. как знаете всичко това за мен?
Той отново ме докосна с длан по страната и каза с тих и спокоен глас : Все още има следи от розовите сенки по очите ти , имаш толкова хубави очи а кожата ти е невероятно нежна.
Усещах ръката му по лицето си , беше топла длан която беше малко груба и грапава но за мен това чувство беше непознато усещане и аз тепърва започвах да разбирам истинската същност на мъжете.
- Забелязах колко е красиво тялото ти и колко добре си оформен като момиче. Мисля че природата ти е дала всичко за което много момичета могат да мечтаят.
- Не зная дали ще ме разбереш , пошепнах аз като приведох погледа си, усещането че искам да бъда момиче е в мен от толкова време но аз винаги съм се срамувал да го покажа . Понякога съм искал просто да заспя и да се събудя момиче но за съжаление това не се случва.
- Не бива да бъдеш нещастен заради това което чувстваш. Знаеш ли, бих искал да ти помогна с нещо. Искаш ли да бъдеш истинско момиче в моята къща? Тук никой няма да те притеснява и ще можеш да идваш винаги , дори когато мен ме няма.
- Наистина ли , все още не можех да повярвам че той беше готов да ме приеме така.
- Да , казвам го защото е истина. Бих искал да имаш ново име , харесва ли ти да те наричам Дияна ?
- Да ..хубаво е .
- Добре Диана , вече ще те наричам само с това име и бих искал също да започнеш да мислиш за себе си в женски род. Знам че имаш всички физически данни за да бъдеш момиче но много по важно е това дали си готова да бъдеш момиче.
- Много се радвам че те срещнах днес, бих искала да бъда щастлива и това е всичко за което мечтая сега.
- Аз бих искал да ти кажа че найстина те харесвам такава каквато си и че изпитвам чувства към теб. Знам че съм доста по голям от теб и ти сама ще трябва избреш дали искаш да бъдеш с мен или не.

Не можех да повярвам че това се случваше с мен . Сърцето ми биеше толкова силно че можех да усещам пулса си. Когато той се приближи към мен аз обвих с ръце раменете му и се притиснах към него. Той леко докосна устните ми с пръстче а после ме целуна нежно .

- Ако искаш можеш да останеш у дома тази нощ . Аз ще трябва да отида до София но ти можеш да останеш тук ако ти харесва. В стаята над гаража съм преместил нещата който бяха на момичетата така че можеш да се разполагаш както намериш за добре.

Мишо ме целуна отново и постави в дланта ми ключовете за вилата, след което се качи в колата и замина по прашния път. Стоях онемяла и не знаех какво става с мен . Всичко беше толкова бързо че ми се струваше като сън.
Стаята над гаража се оказа малко студио свързано с вилата през малък коридор . Имаше също и метална стълба със собствен вход отвън. Самата стая беше доста просторна и добре подредена. Вътре имаше гардероб , огледало и други мебели а също така доста голяма баня с вана и тоалетна. В гардероба имаше много куфари с дрехи и аз започнах да ги разглежам един по един. Роклите не бяха чисто нови но бяха много хубави и запазани. Имаше кутий с бельо което не беше отпечатано а някой от летните дрехи също бяха чисто нови.
Имаше и доста кутий с неща за коса и други подобни неща за момичета.
След като подредих повечето от дрехите в гардероба и шкафовете аз влязох в банята за да се освежа . Бяха минали почти 3 часа откакто Мишо тръгна и аз не можех да спра да мисля за него. Мислите ми не ми даваха спокойствие , знам че го харесвах и ме привличаше но дали той найстина ме желае.
Напълних ваната и се потопих в топлата вода с голямо удоволствие. Бях леко изморена от подреждабето на стаята и водата ме освежи доста бързо. Погрижих се тялото си така както всяко момиче би се подготвило преди среща с мъжа когото обича.
След като се изкъпах, аз хванах косата си с фибички и се завих с една голяма хавлиена кърпа.
Когато се върнах в стаята там ме очакваше изненада. Мишо се беше прибрал и на масичката до леглото имаше хубав букет от червени рози. До него имаше пакет в който намерих прекрасни дантелени бикини и нощничка в бледо резидав цвят. Имаше и кутия с тоалетни кремове и червила а също и флакон с парфюм който ухаеше много приятно и един голям шоколад.
Цялата треперех докато се обличах с новото бельо и нощничката. Тялото ми ухаеше приятно на тоалетно млеко и дамски парфюм а косата ми беше все още хваната с фибички и откриваше част от шията ми. Гримирах се много леко с малко червило и се огледах в доволна в огледалото.
Аз минах с плахи стъпки по коридора и влязох в хола където Мишо беше приготвил малкък коктейл за двама ни Той ме погледна и по лицето му усетих че е доволен от мен.
- Ти си истинска принцеса Дияна. Не мога да повярвам че толкова красива дама като теб е била сама досега.
- Аз също се радвам че съм с теб мили , едва успях да промълвя аз преди устните да се слеят .
Той започна да ме целува нежно по устните и за първи път аз усетих какво значи френска целувка. Поех езика му нежно сякаш го бях правила толкова пъти. Дланите му се спуснаха под нощничката и аз усетих как той ме докосва с длан по дупето и вътрешната част на бедрата.
- Никога досега не съм била с мъж , пошепнах тихо аз, страхувам се мили.
- Обещавам ти че ще бъда много нежен и внимателен , Дияна. Не искам да се страхуваш от нищо. Аз не използвам презервативи защото има алергия но не съм била с никоя от години и няма от какво да се притесняваш.
Мишо беше около 180 см и поне 110 кг докато аз бях само 172см и тежах не повече от 60 кг. Той беше с тъмна кожа и черна коса докато аз бях пълна противолположност със светло руса коса и бяла кожа. Когато ме целуваше аз бях винаги на пръсти за да мога да достигна устните му.
Той леко повдигна нощничката ми и започна да ме освобождава от бикините . Те за миг останаха на коленете ми а после бавно паднаха на пода. Усещах че нощничката едва прикрива дупето ми което вече беше голичко. Той леко ме обърна към себе си и после ме целуна много нежно и започна да слиза надолу . Първата му целувка там долу беше невероятна. Той бавно докосна члена ми който беше окло 4-5 см и после започна да целува и дупето ми. Аз бях толкова възбудена в този момент и вече знаех че искам да принадлежа на Мишо. След малко той започна да се съблича и остана чисто гол пред мен. Члена му беше в ерекция и изглеждаше огромен. Главичката бече заголена и изглеждаше като гъба а ствола на члена му беше леко извит нагоре.
Аз стоях по нощничка пред него когато той ме попита нежно;
- За първи път ли виждаш мъжки член Дияна?
- Ами, виждала съм на филм само че..ти си толкова голям.
- Искам да те направя жена тази вечер Дияна и ти ще бъдеш послушна и добра нали ?
- Да мили , обещавам ти да бъда добро момиче.
Мишо ме взе на ръце и ме постави на спалнята по гръбче. Внимателно ме обърна за да легна по коремче и ми каза да поставя дланите си на дупето за да се разтворя леко. Той донесе тубичка с лубрикант и обилно ме намаза с него. Каза ми да се повдигна леко за да може да постави една възглавничка под коремчето ми. Дупето ми се вирна нагоре в тази поза а нощничката се беше повдигнала нагоре . В следващия момент аз усетих как пръста му започнаха да галят дупето ми и постепено той проникна в мен.
- Толкова си стегната Диана . обожавам малкото ти отворче което е толкова сладко
След като ме намаза обилно отвътре , Мишо се изправи зад мен и постави члена си на дупето ми.
- Дияна , искам да държиш дланите си на дупето и да бъдеш леко разтворена докато влизам в теб. Ти си добро момиче и тази вечер ще те направя истинска жена.
Първия натиск на члена му беше по лек и топй само галеше дупето ми . После той започна да притиска все по силно и аз лкео започнах да стенна. Главичката му си проправи път в дупето ми но в момента аз започнах да чувствам болка и се разплаках . Щом усети че се стягам , Мишо ме притисна с длан под коремчето и ми прошепна да се ратворя още малко. Опитвах се инстинктивно да се освободя от члена му но той бавно ме притисна с дланта си и започна да влиза в мен . По страните ми се стичаха сълзи но никога не съм си представяла че ще го искам толкова силно дори когато боли.
Мишо проникна напълно в мен и ми каза да стоя тихо за да привикна с размера му. След окло 2 -3 минути аз се отпуснах и тогава той ме взе в ръцете си. Без да ме освобождава от члена си той ме постави по гръбче след което ме взе в прегръдката си и се изправи. Аз се гушнах в него и обгърнах с ръчички раменете му докато той ме държеше за дупето и бавно започна да се движи в мен. Изпразването настъпи почти едновремено. Усетих как той се напрегна и започна да пълни коремчето ми с няколко тласъка. Беше свършил в мен и въпреки това члена му не беше спаднал. След малко той ме пусна на спалнята и ме целуна нежно.
- Прекрасна си мила . имаш толкова сладко дупе че искам да те имам цяла нощ.
- Аз съм, твоя скъпи. Бих искала да бъдеш много щастлив с мен.
След тези думи аз се приближих до него и се гушнах нежно. С коремчето си усещах че все още е възбуден и тогава той леко притисна раменете ми с длани. Устните ми сами намериха пътя към члена му. Близнах го нежно и после той леко ме притисна и аз разбрах че трябва да го поема целия. Засмуках го и ми беше толкова хубаво да го усещам в себе си. След като го поех той ми каза да го смуча бавно и да движа дланта си по него. След около минутка той отново се стегна и се изпразни на лицето ми.
След като се гушкакхме и си говорехме още малко , ние си взехме заедно душ и си легнахме заедно на спалнята. Бях се свила в него и така съм спала до сутринта когато той ме събуди с горещо кафе и нежна целувка .

Коментари

 • Коментар № 1 от драконче

  05/09/2013 - 14:59

  Авторе ти транссексуален ли си?
 • Коментар № 2 от Бляк

  06/09/2013 - 15:58

  Офф, пак ли ти беееее :/ Всеки път едно и също - чорапки, не знам си к\'во, тези все един и същи ги съчинява, преди беше пък момче, което някъв го изчукал в колата си и т.н. глупости...
 • Коментар № 3 от kur

  13/09/2013 - 21:46

  kur

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).