Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Има ли хетеро мъже, чийто първи път е с мъж?

Назад

08/05/2016 - 07:50 | Сексуални

Има ли и други хетеро мъже на които първия им път да е под формата на чикия от мъж? Бях млад, глупав, отчаян и си направих сметката че гейовете и би мъжете много по-лесно се съгласявят на секс от колкото жените. За щастие стигнахме само до чикии, беше ми мега тъпо и скучно. Определено съм хетеро и не бих пробвал отново. Гадното е че това е един вид първи ми път. Та се чудя сега теоретично като няма проникване девствен ли съм още или не? Много ми се ще да прочета мнения на мъже, които са хетеро, но първия им път е бил с мъж. Как го преодоляхте и казахте ли на жените или приятелките си?

Коментари

 • Коментар № 1 от Мисирката

  08/05/2016 - 20:42

  Има много такива!Има и такива и на които и второто ебане е било с мъже!
 • Коментар № 2 от EE

  09/05/2016 - 01:16

  "и си направих сметката че гейовете и би мъжете много по-лесно се съгласявят на секс" - наистина си бил много глупав, тъп и т.н. щом не си схванал, че "първи път" означава първи опит с жена, а не първи "секс". Иначе можеше и куче да хванеш и да решиш, че вече си правил секс - формално така се води. Все едно да откраднеш пари от баща си и да си мислиш, че са първите ти самостоятелно спечелени пари - един вид вече имаш "бизнес".
 • Коментар № 3 от няма такива

  09/05/2016 - 04:03

  Един път дал ли си на мъж доброволно да ти пипне кура - значи си обратен. При истинските мъже е дълбоко заложено в съзнанието отвращение към всеки друг мъж. Щом ти е било само тъпо и скучно - чист педераст си, но още те е срам да си го признаеш.
 • Коментар № 4 от ЕЕ

  10/05/2016 - 19:55

  Къде са сега защитниците на изказването "Целта оправдава средствата"?

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).