Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Харесвам Негри

Назад

30/06/2015 - 20:16 | Сексуални

Здравейте Момче съм на 25г девствен съм все още поради различни причини но основната е че съм по срамежлив да започнем от там че като бех по малък на 12 13 имах един пориод по който някак си бях привлечен от мъже сексуално но периода беше замалко после отшумя пак се прояши пак отшумя докато не станах на 18г някъде тогава се влюбих в едно момиче и за около 1г и нещо беше отшумяло напълно но после спряхме да се чуваме и не бяхме заедно поради причини и пак почна да се появява тва мое влечение проблема е напоследък че нещата станаха доста радикални значи преди 2 год някъде си купих кукла мъжка с дилдо понеже преди тва бях почнал с дезодоранти и другото което е като гледам порно си представям как съм на мястото на мацката и мене ме чукат и унижашат така и само мисалта за това ме възбужда и и примерно пусна порно с 3 4 мадами и си избирам която най ме кефи обаче вместо да лъскам и да си представям че съм с нея аз си представям че съм с нея и искам да доставя максимално удоволствие на мъжа и да съм секси и да се харесам в неговите очи да му духам и сичко да не говорим че си падам по Негри африканци с големи и примерно по възрастни мъже като Рон Джереми искам да ме чука и да ми свърши в устата да не говорим че преди около 1 год си купих няколко чифта прашки много ме кефи да обличам секси белио и примерно като вида някоя мацка с яко дупе искам тва да съм аз лягам си някой път с прашките и много се вазбуждам представям си как примерно 3 ма негри ме чукат и им доставям удоволствие правя им свирки яки дълбоко гърло свършват ми в устата да не говорим че мислех да си купя и други дрехи които да обличам като съм сам просто щото ме кефи и мислех също червила и гримове ама още не съм... какво мислите ?

Коментари

  • Коментар № 1 от Гъзи

    01/07/2015 - 13:32

    Начи аз не съм педерас и мъже не ме привличат. Бих ебал травестит обаче - ако е женствен. Taка че ръгай женски хормони да ти стане нежна физиономията и да ти пораснат бозки, удари си една кола маска навсякъде и пиши пак.
  • Коментар № 2 от пич

    08/07/2015 - 17:23

    И аз съм така .Често го правя със женски дрехи.Духам и ми е кеф. Чукам се мадами , но искам да направя троика с мъж и жена.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).