Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Голямото изпразване или как да напълним яката путка. история за големия хуй напиращ да пръсне във влажната путка

Назад

28/12/2016 - 12:22 | Сексуални

Голямото изпразване или как да напълним яката путка. история за големия хуй напиращ да пръсне във влажната путка

Имало едно време едно малко момче. Много му се ебало. Сутрин с отварянето на очите, първото, което виждал, бил надървения му хуй, който надигал одеалото. За негов късмет и красивата съседка в съседната къща виждала това одеало през големия френски прозорец в спалнята на момчето. Момичето тъкмо влязло в пубертета- гърдите и утроили размерите си, путката и ставала влажна при мисълта за надървен хуй. Тя веднага разбрала какъв потенциал се криел в съседкото момче и решила да се възползва от него. Един следобяд тя позвънила на вратата:

-Здравей, Андрю как си?
- Аамм, добре, гледам телевизия, искаш ли да влезеш?
- Тъкмо това исках да те попитам и аз.
- Не разбирам?
- Виж, всяка сутрин те гледам през прозореца, имаш огромен хуй. Със сигурност си забелязал и големите ми цици и как ходя по путка в стаята си. Знаеш, че ще ти пусна. Защо ме накара да чакам толкова дълго?
- Ти си била доста палава. Ами как да ти кажа, харесах те и исках да изчакам за да се получат нещата. Но сега осъзнах че си просто пубертет който иска да се изчука защото я сърби путката и не търсиш нещо сериозно.
-Да така е, ще ме изчукаш ли или ще философстваш само?
-Хайде влизай. Имаш късмет че имаш големи цици, всеки иска да ебе такава жена, няма да те върна.

Съседката влязла и се съблякла чисто гола.

-Леле, ама ти си ебати курвето, няма любовна игра няма нищо, само гледаш да се наебеш а?
- Да така е, жените сме ебати курвите, не го забравяй. Няма жена, която да не пуска. Има путъовци, които не знаят как да си поискат. Жените сме курви, ебем се яко и после очакваме отговорност от вас. Дори сливите с малки цици изявяват претенции. Азь имам голми балони, имам право да искам и да си търся интереса.

-Така е, съгласен съм за малките цици. Те са още по нагли и прости. Ти поне си яка и ще е ебати якото чукане. Лапни ми го да ти напълня устата.

Тя смукала, и докато Андрю и барал циците се изпразнил яко в гърлото на момичето.

- Е, яка свирка а. Айде сега да ме ебеш. Кога ще презаредиш?
-Ела да ти намачкам циците и ще съм заредил за секунди. Междудрутото ти нямаш ли близначка?
-Ох, не ми говори за тая шматка. Тва е ебати депресираното путе, хем му се ебе, хем не пуска. Знаеш ли какво, защо не ни изчукаш двете, така ще изпълниш мъжката си мечта и ще отвориш сестра ми. Тя има нужда някой да и потърка котето.

Андрю се замислил. Бил като в сън. Да чука яките близначки, та това е искал винаги.
-Добре, ще изчукам и нея. Но ми обещайте, като пораснем и станем студенти ще споделяте приятелките си. Искам да еба наред. Само в това виждам смисъл да живея.

-Ок, ще ебеш приятелките ни и нас. В крайна сметка сме ебати курвите, тоз дебелия хуй дет го имаш ще ни разпори наред.

Вратата се отворила и влязла другата близначка. тя била с малки цици, но имала загадъчен поглед. Андрю се замислил. Винаги е искал да клати големите цици. Защо ли светът е тъй недружелюбен към жените с малки цици? В следващия миг той влезе в малката близначка и я хвана за гъза,понеже цици нямаше. Искаше да направи добро на момичето, затова я чука докато свърши многократно. Празнеше се в нея докато мачка големите цици на сестра й и тогава осъзна:
Всички гледаме големите цици, но в крайна сметка връзка искаме с нормална жена, па било и тя с малки цици. В крайна сметка хуят определя, той иска путка и да пълни. Циците са просто хубава рокля за да привлече ебатели. А когато на човек му се ебе, не му трябват много стимули а просто дупка да запълни.

Коментари

 • Коментар № 1 от Някой

  28/12/2016 - 18:52

  Доста прямо, но ми хареса начина на мислене :) Има само един недостатък - нереално е. Няма жена, която да разсъждава по тоя директен начин (като мъж). Освен, ако не е траверс сменил пола си оня ден. Продължавай с творчеството. Може би нов жанр "Дирекшън", т.е. става това, което всеки би искал.
 • Коментар № 2 от Някой на който му се

  17/07/2020 - 14:14

  Правилен извод.
  Важното е тясна путка за голям кеф, а не големи цици.
  НЕ гледайте това, което от вън, а това което е вътре в путката.
  Трябва да е тясна и стегната, тогава ще я пълниш с кеф и няма да можеш да устоиш да не се изпразниш в нея.
 • Коментар № 3 от Бела

  21/12/2020 - 10:24

  Българинът е много прост и се е 'изпразнил' в целия нет с вулгарните си простотии. Интелигентните жени не понасят такава сган и си събират багажа за терминалите. Никой вече не ви желае такива прости и краят ви е дошъл. Образовах се, за да не ми се налага да се оженя за селянин и да му търпя селянията 24/7. Удоволствието за жената е свързано с комфорт и кавалерско отношение, а такива като вас се 'изпразват' в селянки като вас. Сексът е едно от най-приятните удоволствия на света, но в България сте прекалено проста сган и звучи гнусно. В луксозен апартамен с парфюм и желан мъж е невероятно изживяване, но понеже сте бедна и проста сган можете да се 'изпразвате' в замирисалите си панелки като хлебарки.
 • Коментар № 4 от Гочо

  19/12/2021 - 11:01

  Ма и в панелките се празним ти оди терай селянин из чужбина станеш етовт проста и недоебана. Ако си проста поне се еби, ама проста и неебана да си останеш е бай голямата простотия. Даже на село селянките са по офръшни и далновидни

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).