Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

фетиш към женската козметика

Назад

05/12/2013 - 02:10 | Сексуални

Здравейте аз съм момче на 20 години и имам странно влечение към женската козметика.
Бях малък когато все още не разбирах много, но всеки път когато видех червило или лак за нокти изпитвах странното желание да си сложа. Може би си мислете, че това са нормални неща за едно невръстно дете, просто да опита от всичко и да се задоволи нуждата му, но това продължава и до днес, което много ме притеснява.
Всеки път само като си помисля, че се гримирам и това ме възбужда. Правих много опити да се въздържам от тези типично нередни неща, но 1 ден не издържах и колкото и срам да ме беше отидох до козметичен магазин и правейки се на ударен, че тези гримове са за приятелката ми ги купих за мен.
Взех си розово червило и розов лак (розовия цвят много ме възбужда). Прибрах се вкъщи като още по пътя членът ми малко по малко се надигаше. Не можах да чакам повече лакирах си ноктите и си сложих от червилото, възбудата беше неописуема.
Влязох да се къпя и мастурбирах докато се гледам в огледалото. Всеки път, когато видя розов лак, лакирано в розово момиче или просто женски гримове това ме възбужда. Но от друга страна е и много неудобно и неловко в дадени ситуации. Като пример отивам на гости на приятелка и тя вземе че започне да се лакира или гримира, извади всякакви лакове и ме пита от кой да си сложи. Как бих искал да и кажа мен да лакира и гримира, но кажа ли подобно нещо убеден съм че ще се шокира, изненада и изпадне в бурен смях.
И до ден днешен когато имам възможност се лакирам и слагам червило, (женските дрехи не ме възбуждат така както козметиката). Интересното идва след като се самозадоволя след това никакво желание не изпитвам към гримовете, даже търся по възможно по-бърз начин да се изчистя.
Осъзнавам, че това което правя не е редно и го правя само, за да задоволя половия си нагон. Моля за съвет, как да постъпя и какво да правя, защото очевидно това ще ми пречи и в живота.

Коментари

  • Коментар № 1 от Gogo

    13/12/2013 - 21:07

    Със всяко задоволяване на тази фобия ти още повече я утвърждаваш и наливаш масло в огъня. Ако желанието ти да се справиш е по-силно от срама ти, отиди на добър психиятър. Иначе този фетиш ще ти съсипе живота, от опит го казвам!
  • Коментар № 2 от ти си педераст

    24/12/2013 - 06:09

    Няма к\'во да се оправдаваш, признай си го и се успокой. И не се притеснявай, че ще ти пречи в живота. Напротив! Нали знаеш, че в тоя живот има два начина да успееш - трябва или да си чифут, или педал. А евреин се ражда, не се става... :)

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).