Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Фетиш към хапане, кръв и други , породен от домашни любимци!!!

Назад

29/03/2015 - 19:03 | Сексуални

Здравейте, аз съм от Ямбол и преди месец разбрах, че имам фетиш към хапането, разкъсване на плътта, вкуса на кръвта и други!
Как всъщност започна моята история....
Запознах се с едно момче на име Д...., той имаше куче и котка.... Излизахме около 2 месеца, преди да станем по-интимни(да правихме много секс, поне, сигурно около 10 пъти на ден, а неговият член беше огромен и ме изпълваше цялата..... Но за това, друг път,а сега по същество).
Веднъж, докато той ме докарваше до поредния невъобразим оргазъм, неговите куче и котка се качиха при нас на леглото и не знам как, но извенъж не правихме секс само двамата ,а оргия .... Кучето започна да хапе Д.... И по тялото на Д... се стичаше кръв от раните, нанесени от Джуджка (кучето)... Аз инстинктивно започнах да ги облизвам и сякаш кръвта ми харесваше все повече и повече и накрая свърших по тялото на приятеля ми докато облизвах раните му, а Станка (котката) раздираше плътта ми...... След това той започна да ме чука страстно и избухна целият в мен ... а след това аз започнах да се самозадоволявам,докато Д... оправяше Джуджка на задна, а Станка облизваше устните ми, съответно и аз нейните ...... Беше едно ново преживяване, изпълнено с много приключения ...... В момента сме женени с Д...и често експериментираме и с други животни, не само с нашите собствени, скоро мислим да откраднем шимпанзе от зоопарка и да видим какъв би бил секса с него ..... ооооо само докато пиша тези редове и споделям с вас преживяното, започвам да се възбуждам .... Може и вие да се включите, забавно е ....

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).