Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Фетиш към чорапогащи 3

Назад

10/04/2015 - 19:37 | Сексуални

Здравейте, прочетох някои от поместените тук неща и реших и аз да ви пиша. На 29 г. съм, мъж, от София и имам фетиш към чорапогащи. Харесвам моделите със съдържание на ликра, в телесен цвят и без ограничител, като модела "Самба" на "Лейди София", например (от последния винаги имам по няколко бройки вкъщи).
Освен по чорапогащите си падам още и по изрязаните прашки, клиновете, впитите и къси рокли или поли и обувките на висок ток (минимум 12 см).
Често си фантазирам как излизам навън облечен по този начин и отивам на бар или някъде другаде, в компанията на една или повече красиви жени. Нося или супер къса и прилепнала по тялото рокля или пола, или някое секси клинче, а под тях чифт от любимите ми чорапогащи и изрязани прашки. Разбира се, обул съм елегантни обувки на висок ток и с голяма платформа, от модерните в момента. След това, след като сме се забавлявали цяла нощ се отдаваме на плътски удоволствия и дори си разменяме ролите с помощта на пенис колан, защото знаем, че всичко ни е позволено.
Ако има жени от София, на които описаното им харесва и искат да споделят с мен тази моя фантазия, както и много други неща, нека ми пишат на: pantyhose_fan@abv.bg
Гарантирам дискретност и коректност.

Коментари

 • Коментар № 1 от ABC

  11/04/2015 - 01:37

  Егати траверса
 • Коментар № 2 от АБВ

  11/04/2015 - 06:04

  Ае сега - травестит... Направо си е педераст момчето, ама го е срам да си каже, че мечтае да му го отпорят анално барабар с мъдЯта, затова вкарва в сюжета някакви жени с колани и пластмасови 'уеве :)
 • Коментар № 3 от от автора

  11/04/2015 - 08:12

  Да,наистина забравих да напиша,че съм педераст най-обикновен!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).