Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Една незабравима вечер

Назад

05/12/2014 - 22:45 | Сексуални

Привет, аз съм Пачко гея

Една вечер с Мишо (моя партньор в много изкуства) промениме хода на животите си за винаги. Досега всичко беше скучно, сякаш патка след патка, всички почваха да сивеят, а не да розовеят. Изчезна ми удоволствието от това да ме пори мръсен негър, дори. Искаше ми се да разнообразим половите си преживявания и поканихме азиатка (или, честно да ви кажа, след като пристигна, можеше и азиатец да беше) и се започна с премеждията в уюта на леглото. За информация, бяхме в меката на транссексуалния грях Тайланд, пияни и напушени. Пътуването беше много спонтанно, но именно това очаквах да разпали загсналия пламък между нас. Реших, че ако пламъка между нас се разпали рано или късно и анала ми ще се запали. Преди той ми даваше кренвирши и майонеза за вечеря. В последно време - само фафли. Гостенката люшкаше нежно задните си части, докато хвърляше похотливи погледи навсякъде из тясната стая. Тя започна постепенно да се приближава към набъбналите ерекции, осветени от едва блещукащите хотелски крушки. С перверзни движвения дистанцията се скъси за нула време и тогава, всъщност, започна същинския катарзис, който всички изпитвахме. Нощта се скриваше в собствената си обвивка за да даде път на похотлив лъч светлина. Светлина, която се надявах да си я изкарам отзад.
Поетичните ми мисли отстъпиха място на бавно плъзващото се в ума ми желание да обладая моя Мишо. Тази тайландска пантера, въпреки че изглеждаше като жена, готвеше изненади. Погледнах към Мишо със замъглен поглед. Той гледаше завидния й пакет с обожание, което ми беше познато само от случаите, когато му давах да ми го пъха отзад без смазка. Решихме да се потрътим както си трябва. Пръв извадих патлака, но последен стрелях. Почнах от жълтата гостенка, работих я докато не посиня. Мишо ме чукаше в устата, докато аз й галех брадата. Помпахме се като спаднала гума на еднопосочен път. Нямаше как да се знае, че тази госпожа в крайна сметка имаше дудук с размерите на бутилка уиски. Странното бе, че се надърви едва към края на сеанса и двамата с Мишо й го чегарехме със силата на мъжката любов. Но гореупоменатият край всъщност беше просто поредното извъртяно начало. И тримата свършихме заедно, но решихме да продължим поотделно. Мишо не се беше наситил, което си личеше по все още свежо греещият му анус. Аз, както винаги, бях готов да поема още от досега вършеното, а на гостенката ни беше предплатено за още цял час.
Мина около година от авантюристичния ни експеримент. Още усещам азиатски части в личното си пространство и не съм съжалявал нито за момент. От тогава с Мишо изпитваме силна любов, примесена с неизчерпаемо уважение към интимните ни нужди и източните култури. Защото няма друго като източен кур да ти го тури.

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).