Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 19.04.2024 г.

Общ брой статии: 1567

Дали съм гей

Назад

24/02/2022 - 14:41 | Сексуални

Здравейте на всички които четете. Аз съм момче на 15. От 1-2 години се чудя дали съм гей. Възбуждал съм се от жени, а от мъже само ако се целуват. Гледал съм гейско порно с цел да разбера дали ми харесва. Като го гледах ми беше сякаш странно, и не се възбуди. Не съм си имал приятелка, но бих казал че съм се влюбва в момиче, 1 път. Не мога да определя точно дали съм харесвал по външен вид мъж. Аз не искам да съм гей, искам да съм си нормален. Чувал съм, че от прекалено гледане на порно, обикновените неща ни стават скучни и търсим по извратени и така можело да станем гейове, а аз мастеубирам и гледам порно всеки ден, най-малко 2 пъти. Бих се определил като по чувствителен. Мислил съм си че може и да е от хормоните. Преди тези 1-2 години никога не съм си и помислял, че може да имам наклонности към моят пол. Моля ако някой може да ми помогне да пише.

Коментари

 • Коментар № 1 от Баранаев

  14/04/2022 - 09:47

  ако ти пляскат пишки в лицето и ти харесва, има висока вероятност да си гей. Ако обаче освен това обичаш да пляскаш женски дупета, значи си би. Общо взето все тая, не знам защо хората се замислят за тия неща, каквото такова

 • Коментар № 2 от girlboss

  19/04/2022 - 08:19

  Здравей! Нормално е да се чудиш за такива неща. Според мен като цяло гледането на порно не трябва да ти е опция - то наистина действа на мозъка и те кара да си въобразяваш. Излизай с приятели и си живей живота. Дори да си гей, в това няма нищо лошо, все някога ще опиташ от всичко. Засега се абстрахирай от това, защото колкото повече се чудиш, толкова повече мозъкът ти го трансформира. Разсей се с нещо и първо преодолей пристрастяването си към порното и се запитай дали преди да започнеш да го гледаш се чудеше толкова. Също така си намери занимание, което да ти заема времето, в което го гледаш.

 • Коментар № 3 от BG

  25/05/2022 - 20:35

  Не си гей, ама ако пробваш с някое момче имаш голям шанс да станеш. Или по-точно да решиш, че си. Тъй че избягвай да "пробваш".

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).