Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Човек се ражда грешен или сами се предаваме в ръцете на греха?

Назад

21/09/2013 - 19:33 | Сексуални

Реших се да излея душата си тука, защото изпитвам огромната нужда да го направя, а не мога да си позволя лукса да го сторя пред познати.
Накратко ще кажа няколко думи за себе си - семеен мъж на 35 години съм, а до скоро си мислех, че даже вече съм наживял се...
От известно време се \"хващам\", че влечението ми към доста по-млади от мен момичета отново ме заплита в примката си. Казвам отново, защото преди няколко години имах един близо двугодишен период, през който без капка угризения на съвестта се заигравах с 18-19 годишни мацки, даже имаше и няколко \"прокурорски\"(непълнолетни). Отчитам факта, че не е героизъм, но определено тогава това ми допадаше адски много. След време поради събития свързани с дейността ми, се наложи да се преместя в друг по-голям град, където някак си успях да огранича контактите си с момиченца до минимум...превъртайки назад лентата, може би са били 2 или 3. А през последните 4-5 години тотално преустанових тази неморална практика. И въпреки, че както и преди, чукането в семейното легло пак не ми беше достатъчно, компенсирах с дами около моята възраст, предимно семейни или разведени. От близо година се завърнах в родния град и стартирах начинание, което изисква комуникация с деца и млади хора. В началото всичко си беше наред, въпреки, че се е случвало неведнъж невръстни момиченца да флиртуват с мене. Тук е мястото да спомена, че макар на 35 години с вече прошарена коса, все още държа око...редовно спортувам, имам поддържано и стегнато тяло, а и духът ми все още младее, не ми липсват бройки за чукане, а и определено си угаждам в това отношение. От няколко месеца обаче усещам, че пак искам да се отдам на тръпката с някое младо парче, но като се позамисля по-трезво успявам да изгоня тези нечисти помисли. С всеки изминал ден това желание нараства и вече ме обзема панически страх, че съвсем скоро няма да мога да го игнорирам... Грозно е, но твърде често докато съм в леглото в женска компания, си представям как вместо 30-35 годишната жена, до мене е някое 18 годишно телце и ме връхлитат спомените от преди близо 10 години...Подлудява ме желанието да оближа с език младата слива, да усетя отново аромата на соковете на млада възбуда, да накарам телцето и да се гърчи в екстаз и да ме умолява да забия \"големия жезъл\" до край в нея.
Иска ми се някой, попаднал в подобна ситуация да сподели как е успял да се предпази от изкушението, както и каквито и да е, но с молба, да са макар и критични, но смислени коментари.
Благодаря за отделеното време!

Коментари

 • Коментар № 1 от ами

  22/09/2013 - 12:09

  защо не каза нищо за жена си докато го писа това?
 • Коментар № 2 от da

  22/09/2013 - 13:03

  nqma kak da se izmuknesh ot taq shema,pristrastil si se leko.samoto useshtane te komandva i spored men shte produljish dulgo tazi borba v sebe si.chovek se rajda chist ot grehove no popada v zavisimosti i vsichki znaem do kakvo vodi tova.
 • Коментар № 3 от Боко

  23/09/2013 - 19:51

  Млад писател на измислици за в-к Лична драма или чекиджия-мечтател. Банално видно е смесването на реалността и фантазиите ти.
 • Коментар № 4 от Автора

  24/09/2013 - 17:35

  До Боко: Предполагам, под определенията, написани по-горе визираш себе си. В края на изповедта си, изрично подчертах, но за да повдигна самочувствието ти, ще го направя още веднъж... МАЛОУМНИЦИ С КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ, ХОРА С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ, НЕРЕАЛИЗИРАНИ ХИЙТЪРИ, ИНДИВИДИ БЕЗ ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ В ЖИВОТА, МОЛЯ ДА НЕ БЪЛВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ ПРОВАЛЕН ГЕНИЙ ПОД ФОРМАТА НА КОМЕНТАР КЪМ ИЗПОВЕДТА МИ!!!
  Отговор на коментар 1: Няма какво да кажа за жена си! Тя е моя спътница в живота, майка на децата ми...но така и не успях да я променя в сексуален план.
 • Коментар № 5 от merindjei

  24/09/2013 - 19:46

  Avtorut e analen glezancho i smuche palamarki na porazia
 • Коментар № 6 от Авторът

  24/09/2013 - 20:04

  Извинявам се, но очевидно съм забравил да спомена, че мнението на подрастващи ПЕДАЛИ /визирам авторът на Коментар № 5 /, е твърде маловажно за мене и за негово/тяхно добро е да се научат да използват кирилицата и редовно да присъстват в часовете в училище...все пак т.нар. Държава прави някакви усилия за тях, колкото и да са некадърни.
 • Коментар № 7 от do Avtorut

  25/09/2013 - 10:26

  A sega sled tolkova mnogo filosofstvane, e vreme da raztvorish buzki za dnevnata porcia palamarka v duparka....
 • Коментар № 8 от ами

  29/09/2013 - 20:21

  Във всяка изповед тези педалски заядливи истории . Питам автора : на 35 години за какво трябва да мисли един мъж , осъзнава ли кое е приоритет и кое е прищявка , дали навиците които е имал вече са ненужни , какви мечти има и защо не може да разкрепости собствената си жена ( най-близкия човек до него). Не искам да критикувам никого , просто задавам въпроси на които си струва да отговориш .

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).