Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Брат ми ме изнасили

Назад

29/07/2016 - 19:37 | Сексуални

Петър - това е по-големият ми брат . С него започвам една от еротичните ми случки , която ще ви споделя . Той не е гей има си приятелка . Тя се казва Мария и ми беше бившо гадже , но Петър няма нищо против да я ебе . Мария за него е поредната му секс играчка . Но един ден с брат ми бяхме в по - интимна постановка .
Бяхме на гости у баба и дядо . Дядо спеше , даже се чуваше как хърка , а баба ми беше на работа в един хранителен магазин , който беше единствения в селото . С брат ми гледахме мача . Беше към и 12:50 ч. и всички спяха . Поне аз така си мислех . По време на почивките си сменях каналите . Стигнах до порно каналите . Не можах да се сдържа да не поогледам момичетата които се кълчеха пред екрана . Не съм девтствен , но не съм усещал мирис на жена от 2010 г . Та събух ципа , поогледах се , за да съм сигурен , че съм сам и събух дънките . Втвърдилият ми се хуй щръкна нагоре , веднага щом събух и гащите си . Почнах да си бия чикии , гледайки как ебат момичетата . В този момент се замислих дали и аз да не работя като порно звезда , тъкмо изкарваш хубави пари , тъкмо си ебеш путки . Изведнъж чух пъшкане иззад дивана . И не беше от телевизора . Бързо станах и се облякох . Надникнах и зад дивана беше брат ми . Разкрачил се като някаква курва , която чака да я ебат . Целия беше в сперма . Петър ме погледна с един мръснишки поглед и се облиза , а аз се качих в спалнята . Измих си лицето в банята , опитвайки се да забравя картинката , която се разигра с брат ми . Върнах се отново в спалнята и какво да видя - брат ми облякъл някакви прашки и сутиен ( вероятно на баба ми ) и беше легнал върху леглото с една роза в устата . Да си призная малко се възбудих като го видях в този вид . Петър ми се усмихна мръснишки . Той ме попита дали искам да разлея спермата си върху него . Аз категорично отказах , защото не исках да загубя достойнството си , макар че го желаех много .
Облякох си якето и излязох на улицата , където едно време с брат ми играхме футбол . Започна да роси . Беше някъде към 03:30 ч . Чух някой да се изкашля зад мен . Обърнах се и зад мен беше Петър . Отново по прашки и сутиен . . . Оууу колко беше секси . Петър ми заповяда да легна на земята . Аз му казах , че не искам . Тогава той ме целуна страстно по устните . Хареса ми , но се опитвах да го скрия . След това му се подчиних и легнах на земята . Брат ми , ми съблече дънките и ме хвана за топките . Аз едвам се сдържах да не изпъшкам . Е , не се получи . Изстенах като скимтящо куче , а Петър се усмихна . Докато се усетя и двамата бяхме голи по курове . Аххх колко сладко курче имаше само . . . Той ме попита дали съм готов . Аз поклатих глава в съгласие . Той бавно проникна в гъза ми . Телата ни бяха мокри от росата и се триеха едно в друго . Чукаше ме около 1 час . След това ми духаше . Като за начало ме облиза по главичката . Аз потрепнах . Петър знаеше , че ми харесва и ми го налапа целия . Сперма избликна от мен . Бузите на Петър бяха пълни . След това той изплю спермата в гъза ми . Усещах как течността влиза и се стича в мен . Втвърдих се още повече . След това трябваше да му се отблагодаря като му бих чекия , а после му духах . И така си мачкахме топките взаимно - той на мен и аз на него до 5 сутринта . Оргазъм след оргазъм . . .
И това е моята малка историйка . Винаги ще помня тази случка . Сега брат ми е съдия в Англия . Не общуваме по телефона . Но знам , че нито един от нас не би забравил нашата случка на пустата уличка , на която израстнахме от деца .
Дата на събитието : 7.04 2015 г.
Моите години : 27
Години на брат ми : 29 след 1 месец на 30
ИСТОРИЯ ПО РЕАЛЕН СЛУЧАЙ


~Край~

Коментари

  • Коментар № 1 от Баро Вкаров

    31/07/2016 - 08:16

    А ти веган- педераст ли си,или педераст най-обикновен!?
  • Коментар № 2 от XXX

    02/08/2016 - 11:59

    Жалките съчинения на един тъп педал.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).