Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Аз съм гей ХЕТЕРОТО СА безполезни.

Назад

29/04/2015 - 00:19 | Сексуални

Мразя хетеросексуални хора ,аз съм гей,лижа космати задници,ПРЕКРАСНО Е!Обичам да ми го вкарват в разшиения,като черна дупка гъз невероятен кеф е.Все едно сереш,ама е по-готино СУПЕР Е ЯКО ,да те ебът,като боклук.Обичам косморляци,да се овивам в мъжки косми,меришешти на застояла пот мммм,че гоооот.Харесвам,да ми завират сякакви неща по гъза,побирам невероятни неща,като пещера съм.Чукат ме в устата,като ми свършват директно в гърленцето,мммм,ебът ме като млад затворник,евтина курва.
Обичам мъже с шкембаци,като Пищофа,космати и плешиви,много по секси са от манекенки.Аз съм владетеля,на тази планета.Аз съм бъдещето,,ние сми милиони и ставаме милиарди,ние сме бъдещето на човешкия вид и на мъжкия пол,а това е БОЖЕСТЕНЯРСКОООО МАААА.Аз не съм жена,аз не сам мъж,аз съм гей и се чувствам прекрасно.Още от римско време ни има,още от тогава еволюираме ,ние см върха на еволюцията.Обикновения секс е скука,друго е да лижеш на дебелак гъза,хем ти мириши на лки,хем ти и гот.Да аз съм гей и това е прекрасно ,а вие сте отживелица,ние ще ви завладеем,ние ще ви превземем,ние сме ЛЕГИОН!
Да живее сатаната! И ПЕДЕРАСТИЯТА!

Коментари

 • Коментар № 1 от бРАВО

  29/04/2015 - 00:22

  ВЛАСТ НА гейовете!
 • Коментар № 2 от Шебек

  30/04/2015 - 03:33

  Към авторът относно финалът на изповедта му: Ако питаш мен, по-скоро да живее сарказмът! :)
 • Коментар № 3 от Да се смея ли, да ри

  30/04/2015 - 17:40

  Човек... ... ...
  Дали си хомосексуален, бисексуален или хомосексуален, това няма значение.
  Един човек може да бъде хетеро и да е пълен боклук в живота, друг може да е гей и да е някой в тоя свят! Както и обратното. Както Вие имате вашите черни овци, така и ние си ги имаме. (Няма ние и Вие, има само нас, но давам просто пример!)
  Не съм с нищо по назад или по малко от теб, просто харесвам мъже, млад съм, даже нямам 20 години...
  И за финал... Не съм тръгнал да се еба с кой да е, кога да е и къде да е...
  Всеки си знае какво да прави, не е нужно да ни казваш (глупостите, които си писал са крайно гнусни и отвратителни, но да да живее сарказма :D)
 • Коментар № 4 от Леле

  30/04/2015 - 19:29

  Пендел клуба се събра!Каква е разликата между педофил и педал,просто педофила е ултра педал,нищо повече,както има педали ултраси,същото е и с феновете на футбола ,,те също са ултраси,могат само да те понабият,нищо повече,но ултраса педал е педофил,той не само обича да му го навират,но си пада и по малки деца,следователно първата стъпка към тва да станеш педофил е, да станеш педераст!?
 • Коментар № 5 от Не си прав !

  01/05/2015 - 16:19

  Не си прав и не си прав, Няма да споря с теб или с когото и да би било, тъй като Вие сте толкова "навътре" с материала, че просто и да искам няма да мога да ви го набия в главите.
  Защо да си педал е нещо лошо ?
  Аз ще ви кажа защо е, защото Вие го правите така, не ние !
  Ако просто за момент допуснеш, че е възможно момче и момче да се обичат, то може и да го проумееш някога, някой ден...
  Не съм тръгнал да ставам педофил, далеч съм от тази идея...
  Представи си едно нормално момче, на една нормална възраст - е това съм аз, само дето харесвам момчета и до там, нищо по различно от никого.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).