Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 22.09.2020 г.

Общ брой статии: 1190

Да на истинския живот!

Назад

21/04/2015 - 12:07 | Мнение

Да на истинските ценности.Не на разврата,порното,проституцията,алкохола.Това е моето виждане за нещата.Семейство,кариера,достоен живот,чест!Всичко се размива в днешно време.Проституцията не е срамно нещо,порното е част от ежедневието на всеки,честта не е важна .Всеки е циник,критик и не му пука за друг,освен за самия него си.
Деца изоставят родителите си,когато остареят,родители,захвърлят децата си по домове,като на никого не му прави впечатление.Не на всичко това.Да работиш ,като роб в чужбина,те прави голям в очите на всички в родината ти,нищо че там те унижават и експлоатират,потъвайки честта и достойнството ти,хора,които с нищо не те превъзхождат..Всяка работа се урежда само с връзки,които няма познати бачка за нищо пари,6 дни в седмицата,без отпуски,почивки и права.България 2015!До кога?
Накрая аз също,ще се махна,за да не се върна никога,ще сте щастливи ли тогава?Мога да го направя още съм млад и здрав ,а смисъла вече ми се губи.Какво е това чудовище в което живеем днес,чувствам се като в блато.Толкова много си тръгнаха,на никого не му дреме.Майка ми след 30 години работа за тази страна,сега е с 130 лева пенсия,с която трябва да съществува!Никога няма да ти простя държава България ,за това й унижение.Никога!Никога!Обичам родината си ,мразя държавата си.Погрешна е и трябва да умре,цялата система вони на измет,пълна е с боклук.Нямаме нужда от нови играчи,просто трябва да променим изцяло политическата игра.Навсякъде само схеми за кражба,не за градеж,навсякъде само крадци,а народа скача,като гладни маймунки на музика и се радва на новите спасители!Да ще си тръгна,скоро не че ще ви дреме.Няма и мен след 30 години бачкане да ми вземете здравето и да трябва да живея,като африканец от Свазиленд.

Коментари

 • Коментар № 1 от достойно

  21/04/2015 - 12:21

  Чест ти прави че пишеш за това, според мен истинската смелост е да останеш и да се бориш, да избягаш не е голямо геройство, а дори да си вече навън, натрупай опит и пари и се върни, за да ги поставиш на място всички тези шмекери, които след време никой няма да помни. Единствения начин да се срине системата е всеки да се бори срещу нея и да не остава да го заблудят, смачкат, корумпират и превърнат в тяхното грозно огледало на душата. Дори и да са шепа хора, които се опълчват срещу тях, те ще ги победят, в почти нито една война българите не са превъзхождали противника, но са го побеждавали, защото са най-умното и силно племе на този свят. Вярвам че и духовния упадък( чалгализацията) скоро ще бъде срината и тогава ще можем да изгоним всичките циници, които си играеха с нашия живот години наред.
  ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
 • Коментар № 2 от ABC

  21/04/2015 - 23:19

  Всичкото хубаво, но това "Обичам родината си, мразя държавата си" е една глупост, която си чул и повтаряш като папагал. Няма такова понятие - мразя държавата си. Има държавна администрация - нея може да мразиш. Особено управляващата върхушка. Държавата ти и родината ти са едно и също нещо. Държавата е абстрактна идея. Ако няма администрация и управляващи, държавата е само една територия и название. Загряваш ли? Не повтаряй папагалските простотии измислени от други. Иначе като цяло се вижда, че не ти стигат парите и чукането - затова всичко ти се вижда черно. Ако можеш да работиш нещо по-специализирано - заминавай за чужбина, спести пари и се върни. Ако не можеш - работи какво да е и лъскай бастуна.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).