Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

скъса ми чорапогащника

Назад

11/03/2022 - 22:13 | Любов

беше много тежко. не знаех къде къде се намирам. как бихте се почувствали ако сте невинна дама и някои дойде и ви каже че иска да ви се изплюе в устата???? и не само!!! да ви хване за врата и да го направи!! и така... запознахме се това лято в един известен клуб в моят град. бях пияна, но не смятам че това беше причината да се влюбя в него . той беше толкова опианяващ. не ни отне много време да се опознаем. Виждахме се няколко дена подред и изжеднъж спряхме. Сслед месец без да сме се чували се засякохме в същия клуб. Отново пияна... това беше моментът в който разбрах истинската му същност. Той беше по-пиян и от мен. Отидохме в тоалетната и се започна. Първо ме попита ,,имам ли кинкове" а аз не знаех какво е това. Хвана ме и ми скъса чорапогащника, след което ме блъсна до вратата на тоалетната и ме стисна за гърлото. Изплю се и помоли данаправя същото. ЩО ЗА ЧОВЕК?! последната ни среща беше онзиден. той ме търси постоянно. аз не разбирам тези "кинкове" . четох много по темата и пише че сериините убийци имат подобно държание. какво мислите. какво бихте направили в моята ситуация. да продълйа ли да излизам с него. моля само сриозни коментари.

Коментари

 • Коментар № 1 от Ивайло

  12/03/2022 - 01:46

  Добре ма. Оставаше и името ми да напишеш. Сериен убиец друг път… къв ти е проблема, пръдло. Голем праз че съм ти се изплюл в устата. Няма да се виждаме, отговорих ти!

 • Коментар № 2 от Raq

  12/03/2022 - 13:54

  Обичам да ми плюят в устата и да ме унижават. Понякога се събираме в едни познати и няколко момчета ни чукат двете с приятелката ми. Като се възбудя много им лапам на всичките. А после ме е срам и така до следващия път.

 • Коментар № 3 от Razhojdan

  23/06/2022 - 05:16

  Има някои зодии които май харесват по-грубо отношение, но ти трябва да си наясно какво търсиш, според някои.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).