Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 29.01.2022 г.

Общ брой статии: 1398

Съвет и мнение

Назад

12/01/2017 - 19:28 | Любов

Здравейте ,разказвам ви историята си защото искам да споделя с някого.....в момента имам приятел с който сме от 3години заедно но цялата ни връзка е мн странна аз го чувствам като брат като приятел с когото мога да споделя като място където се чувствам по добре отколкото при родетилите ми (понеже си имаме дразги),правим секс един път на един или два месеца,седим в различни стаи не ходим никъде нищо не правим заедно! Запознах се с едно момче пишехме си само нищо не съм искала но се влюбих започна всичко много бързо беше ми супер с него заобичах го той от своя страна същото ми казваше че ме обича че иска да се ожени за мен някви такива красиви думи докато един ден му казах че искам да съм с него и да оставя приятеля си и да сме си заедно и той тогава ми каза да не го пробвам какво ще каже казах че съм сериозна и го питах той дали иска да се занимава сериозо с мен и тогава той ми каза че не му се занимава сериозно.......

Коментари

 • Коментар № 1 от MM

  13/01/2017 - 11:31

  А чукахте ли се с новия или само го пробваш с думи?
 • Коментар № 2 от Аз

  14/01/2017 - 19:23

  Да правихме го
 • Коментар № 3 от Бррр!

  15/01/2017 - 23:53

  Ако и във вербална форма се изразяваш като в епистоларна - напълно го разбирам приятеля ти, че предпочита да стои в отделна стая и да те вижда веднъж на месец-два - като му се доебе неудържимо :)
 • Коментар № 4 от ибачо

  17/01/2017 - 11:27

  той просто е искал да ти наебе путката. Плус това в неговите очи си ебати курвата. Живееш с някого, а в същото време гледаш да са наебеш с друг, супер курвенско и типично женско поведение. Като не те кефи сегащния раздели се и тогава си търси мъж, за да те възприеме сериозно. Никой нормален здравомислещ мъж няма да се ожени за теб и да ти предложи сериозно докато ти живееш с друг мъж, тва що не го разбирате жените не знам. Ти си търкаш путката с някой друг, а очакваш от оня дето я те е ебал я не да се ожени за теб? Ти нормална ли си ва? В случай, че се ебеш и с него, той тотално не гледа сериозно на теб, изчаквал е да види дали ще се махнеш от сегащния и ще спреш с курвенските номера, което очевидно не е станало и е взел решение да ти тегли една майна. От него може само кур да получиш и то до едно време, докато не реши че не му се занимава с тъпи курви и да ти тегли една патка през устата и да си намери друга. А в дупето пускаш ли? Ебат ли ти гъза?
 • Коментар № 5 от Миро

  11/03/2018 - 13:44

  Опитай да раразпалиш нещата. Купи си някоя секси ношничка и ,,изненадай" гаджето. Покани го на редторант, вземи билети за театър, резервирай някой хотел или кхща за гости някъде,идете на почивка. Очевидно не се забелязвате,въпреки че живеете заедно. Когато сексът между двама не върви,няма как да се получат нещата. А ако продължавате да се чувствате така ,няма какво да правите заедно.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).