Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 29.01.2022 г.

Общ брой статии: 1398

Разкъсвам се

Назад

07/05/2017 - 14:29 | Любов

Здравейте. На 34 години съм. Със съпруга ми сме заедно от почти 14 години. Имаме две прекрасни момчета, които са може би най - хубавото нещо произлязло от нашия брак. След смъртта на първото ни дете той се промени изцяло. Започна да излиза всяка вечер и да се прибира пиян. Имаше периоди, в които нещата се успокояваха, но после всичко се повтаряше. Вече толкова години се уморих да бъда и майка и баща. Няколко пъти сме стигали и до физически сблъсък. Много пъти съм искала да си събера нещата и да си тръгна, но няма къде да отида. Всеки път, когато се скараме той ме заплашва, че ще ме съсипе в съда и ще ми вземе децата. Преди време се запознах с един мъж. Той е мил и смея да кажа, че е добър човек. Не зная как да постъпя, моля за съвет. Страх ме е, че ако съпруга ми разбере за него ще стане грозно. Може би някой ще ме упрекват, но се чувствам като в черна дупка. Отдавна съм забравила за малките неща в живота. Омъжена съм, но съм сама.

Коментари

  • Коментар № 1 от Сипи му антифриз

    13/05/2017 - 08:21

    Антифриз в пиенето. Може и метилов алкохол. Както е казал другарят Йосиф Висарионович: "Есть человек - есть проблем; нет человек - ...." :)
  • Коментар № 2 от Миро

    11/03/2018 - 13:29

    Ами в крайна сметка, не можеш да обричаш живота си на нещадтие заради децата си. Щом не си щастлива с този човек, напусни го, те ще те разберат. Защото в един момент те ще ппрастнат и всеки ще си хване пътя, а вие ще сте сама с този същия мъж, но вече ще сте изпуснали шанса да започнете наново, годините си минават. Обикновено съдът дава децата на майката,още повече,ако мхжът е пиянде.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).