Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 29.01.2022 г.

Общ брой статии: 1398

Изневерява ми, как да постъпя?

Назад

01/01/2017 - 16:41 | Любов

Здравейте, рядко пиша в каквито и да било форуми, но сега съм отчаяна и имам нужда от помощ надявам се да ми дадете съвет какво да правя. С приятеля ми сме заедно от 3 години. Лятото на тази година шестото ми чувство ми подсказа, че с нас се случва нещо, че има трети човек. Намерих начин и проверих разпечатката му..... може би цял живот ще съжалявам за това. Открих, че от доста време комуникира с едно момиче, а освен това и на няколко пъти е говорил с негова бивша, скарахме се, но аз глупачката му простих. Снощи в навечерието на новата година пак се обади моето шесто чувство и.... пак същия резултат, същите две момичета. Ясно ми е , че това може би е краят, но бих искала да ми дадете съвет как да постъпя не искам веднага да му казвам, пак ще започне да се оправдава, искам да го хвана както се казва "на място", за да не обвинява пак мен, че съм му бъркала в телефона. Благодаря Ви предварително, надявам се да ми помогнете!

Коментари

 • Коментар № 1 от ММ

  06/01/2017 - 13:26

  Намери си друг, мушкайте се и ако става - се "мести" при него.
 • Коментар № 2 от Doctrine Of Change

  06/01/2017 - 19:26

  Прекрасно те разбирам. Решението е едно - казваш лека нощ и продължаваш нататък. Повярвай ми! И на шестото си чувство - вярвай също. То е над всички манипулации, неподатливо е. Бил съм в този лабиринт. Единственото измъкване е - като въобще не се опитваш да го минеш. Просто направи кръгом и не влизай там. Не се хаби да ровиш, да се стараеш да го хващаш, да си доказваш. Ти вече си го направила. Не се докарвай до лудост. Спаси се.
 • Коментар № 3 от виж сега, моме...

  12/01/2017 - 00:15

  Има три неща, които и господ не може да направи:
  - под, който не се замърсява;
  - бебе, което не се напикава;
  - и мъж, който не изневерява.
  Каквото и да правиш, с когото и да ходиш - той винаги ще гледа да мушне нещо чуждо ей тъй, между другото. Което не значи, че не те обича или че не държи на теб. Просто за нас един бърз, неангажиращ секс е начин да се почувстваме ловци и пълноценни мъже. Както за вас - да се мацотите с разни боички, да се обличате всеки ден с различни дрехи и да гледате какво впечатление правите на околните. И да оставиш този, следващия ще е същия. И по-следващия, и по-по-следващия... Разликата е само кой колко добре умее да лъже и да си замита следите. Умните хора затова са на принципа: "Не питай, за да не те лъжат!". Или се примиряваш с това, или си оставаш сама до гроб. Изборът е твой.
 • Коментар № 4 от Иванчу

  15/01/2017 - 20:44

  тегли му една майна, няма ли доверие, няма връзка, мъже колкото искаш. Курвар номер три не е представителна извадка за нашето общество. Не се занимавай с боклуци. Сигурен, съм, че ще намериш нкг който ще ебе само теб
 • Коментар № 5 от от №3 до ЧекиджийчУ

  08/02/2017 - 03:30

  Специално заради теб си отворих телефона. В списъка ми с контакти в момента са 1813 човека. Около половината от тях са мъже. И като се замисля, не се сещам за НИТО ЕДИН, който да не е изневерявал на жената или гаджето си. Ако под "представителна извадка" визираш себе си и подобните ти - някой дебелак кинта и половина с два декара задник, с 5 диоптъра очила и с пъпчива муцунка, дето ако по чудо му върже някоя, ще ходи всеки ден в църквата да пали свещичка от благодарност и за друга няма и да помисли, това е друг въпрос... Аз говоря за истинските МЪЖЕ.
 • Коментар № 6 от до авторката

  08/02/2017 - 03:37

  Ти какво предпочиташ - да ядеш торта с приятелки, или да ядеш лайна сама? ;) В първия случай - свиквай. Във втория - намери си някой Ибанчу.
 • Коментар № 7 от Миро

  11/03/2018 - 13:37

  Е добре, аз не съм изневерявал на ноикое от гаджетата си. Знащи може. Така че не ги слушай ,че трябва да се примиряваш. Ако двама се обичат,правят често и здрав секс, не виждам защо да търсиш на друго място. :) Намери си някой,който те уважава твърде много ,за да ти изневерява. 2-3 години заедно,какво да се прави. Трудно е да сложиш край на една дълга връзка и да започнеш отначало (и аз съм в подобно положение,така че разбирам) ,но понякога това е най-доброто,което можеш да направиш за себе си. Не свиквай с примиряването,защото цял живот ще ти се налага да се примиряваш,а той ще знае,че ще му простиш всичко. Успех.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).