Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

сряда | 20.01.2021 г.

Общ брой статии: 1237

Да сбъдна ли най-голямата си мечта?

Назад

12/01/2019 - 06:39 | Любов

Здравейте! Моята история е малко нетипична, затова моля, без обиди към мен, или към момчето. Преди малко повече от три месеца се "запознах" с едно прекрасно момче в сайт за запознанства. Веднага ми допадна, и то много, наистина много! Даже аз му писах първа, въпреки че е доста необичайно за мен да правя първата крачка. Срамувах се доста, но в него видях мъжът на мечтите си, затова се престраших.
Писахме си известно време, той беше много мил, разменихме си допълнителни снимки, всичко беше прекрасно. Даже се бяхме уговорили да дойде при мен тук в България, той живее в Москва и беше ми казал, че ще дойде. Каза също, че иска да бъдем заедно, да създадем семейство, а аз, разбира се, толкова се вълнувах... Докато в един момент не поиска снимка на задника ми. Аз възможно най-мило отказах, но той поиска същото още 2 - 3 пъти, аз отново отказах. Накрая се разсърди и спря да пише без никакви обяснения, без нищо. Попитах го дали ми е обиден, но не отговори. Много се притесних и му писах отново, че бих искала да го опозная повече и, че няма да съжалява, ако ми даде шанс, но и това съобщение беше без отговор... Признавам си, въпреки че не сме се виждали, и въпреки всичко останало, много ме заболя! Аз вече се бях влюбила! Даде ми надежда, а после я уби по такъв начин... Беше поредният път, в който ми дават напразни надежди, но въпреки всичко, продължих да чакам отговор. Всеки ден почти постоянно стоях в сайта само, за да съм онлайн и да виждам кога е на линия. Така се чувствах поне малко по-близо до него, въпреки 2000 км разстояние... Чаках, чаках, ама напразно. След малко повече от месец си изтри профила. Останах съкрушена! Дори не мога да опиша колко много ме заболя! Почувствах се все едно и мен изтри! Там беше единственото място, на което можехме да си пишем, единственото място, на което можеше да ми пише... Само че аз отново не се отказах. След дълго търсене из Интернет, намерих повече информация за него и това, което открих не е никак лошо. Той е добър човек даже, (макар че не разбрах с какво заслужих това отношение). Проверено. Та, обмислям вариант да отида аз в Москва, да го видя дори и за минутка. Да чуя гласа му, да видя очите му - само за това си мечтая в последните месеци. Целта ми не е да го преследвам или да му досаждам, материални облаги също не ме интересуват. Мечтая си просто да го видя! Лягам с мисълта за него, сънувам го и се събуждам с мисълта за него. Моля, не си мислете, че съм маничка, луда и т. н. не съм.
Най-голямата ми мечта е той! Не мога да се откажа, но се притеснявам много да се изправя очи в очи пред него и не съм сигурна дали притежавам такава смелост. Първо - аз съм много срамежлива, второ - притеснявам се да не го "изплаша" и трето - притеснявам се да не ме помисли за к***а. Наистина много се страхувам се от реакцията му и по - конкретно от това, че може да си помисли нещо лошо за мен и все пак съм готова отново да преглътна егото си и да докажа, че наистина е ПОВЕЧЕ ОТ СПЕЦИАЛЕН ЗА МЕН И , ЧЕ СЪМ РАЗЛИЧНА. Смятам да отида чак в Москва, за да го видя дори за миг. Надявам се, че това говори достатъчно. Та, скоро възнамерявам да превърна мечтата си в реалност! Не целя нищо друго, освен да го видя поне за момент, а ако иска да ме изслуша, бих му разказала всичко това.
Не си мислете, че съм дете, бяха ми го написали в един форум.
Аз съм едно твърде чувствително, изстрадало момиче на 21, а той е на 23. И е добър човек, проверих за него, както споменах!
Вие какво мислите? Какво бихте направили на мое място? А вие, господа, как бихте реагирали и какво бихте си помислили, ако момиче дойде при вас и ви каже всичко това? Моля, без обидни коментари! И без това ми е тежко! Имам нужда само от съвети. И едно важно уточнение - не беше с фалшив профил.

Коментари

 • Коментар № 1 от BG

  13/03/2019 - 11:10

  Дебела ли си или просто никой не ти е обръщал внимание досега. Що за глупости да се вживяваш по някакъв, който не е ясно дали е той или крадена самоличност. Някой е искал да те баламоса и да се сдобие с голи снимки, но ти си наивна като агне на 3 дни. Имаш ли идея как се ходи в Москва или разчиташ баща ти да уреди нещата "някак".
 • Коментар № 2 от доц. Боцков

  31/08/2019 - 22:51

  моме, купи си дилдо и си дръж нагона под контрол, ква москва кви пет лева ма? ще те затворят там в некой затвор и ще те употребяват месеци наред или ще те пратят на работа в амстердам
  изчукай някой съученик да ти мине малко мерака и мисли малко с главата си, не с путката си
 • Коментар № 3 от .

  01/05/2020 - 17:17

  Това не е мъж , а путка,каквито и са коментиращите под тази изповед. Виждаш ли какви са свине всичките... ама каква си наивна и ти.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).