Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 18.07.2024 г.

Общ брой статии: 1597

Мисли на пръц. Първа част

Назад

25/02/2017 - 23:42 | Фантазии/Сънища

Засърбя ме гъза. Изведнъж усетих силно желание да пръдна и да се почеша. Изпърдях се. Почесах си гъза и се накефих, само дето ръката ми после смърдеше на лайна. Извиках съседката, тя обича да ми ближе ръката, когато мирише на лайна. Извратена японка е, с с рошава путка, голямо дупе и никви цици. Но затова пък дава да я еба, въпреки че все едно я насилвам всеки път. Но японките са така.

Днес срах и лайната ми имаха странен цвят- кафяв, това нормално ли е? Реших да не си задавам сложни въпроси и продължих с дневната доза порно. Замислих се. Порното би било излишно, ако имаше изградена система за ебане. Като училищата. Само дето за ебане. Така всички биха били доволни, задоволени и не би имало тъпи чекиджии политици, които да си избиват комплексите за малките си пишки и да обират народа. Нямаше да има и комунисти...ако имаше нов Итлер, който да ги наебе анално с дървен кол, осран от негъро-сириец и опърдян от Putin. защо от Путин. Защо от него? Защото като говори все едно пърди. и колко прост е народът. Тва да те оберат, наебат и поробят и да възхваляваш поробителя си е по-зле и от Хелзинския комплекс. Ама тъпите простаци не ги разбират тия неща нали, те освен руски, друго не знаят и не четат. Даже и руски не знаят. Народът е прост. Докато му палиш космите на гъза си мисли че прави страхотен секс. A той не само ще се насере, ами и ще го боли винаги като се опита да седне за почивка. Затова почивка няма, народът се тормози да бачка нонстоп за без пари, обгърнат от собствените си проблеми за оцеляване, такива, каквито няма в друга европейска страна.

Пак ме засърбя гъза, може би защото са ми опарени космите. Замислих се, а докато мисля осъзнах, че и моят живот си заминава и всичко ще приключи. Затова спрях да мисля и отидох при съседката. Дошла от развита икономически страна да лапа европейски пишки. Путиньовците ще кажат сега колко лош е капиталът, обаче на жената й е даден избор- защото в Китай ги ебат и не ги пускат да си ходят както си искат където си искат. И японците ги ебат, ама все пак ги пускат да заминат. Продължих да еба японката, тя галеше самочувствието ми на балканец, беден никаквец, дето никой за нищо ни няма, но ебах азия в буквален смисъл. Доволно. Е, нямаше големи цици като рускиня, но нямаше и трипер. Спокойно.

Събудих се. Сънят беше свършил, както и аз.

Коментари

  • Коментар № 1 от Теб

    08/05/2018 - 22:56

    страхотен сън

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).