Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Една фантазия, вече реалност!

Назад

17/01/2021 - 15:06 | Фантазии/Сънища

Събрах кураж да се открия пред една жена, която виждам всеки ден, и с която сме само на здравей- здрасти! Преодолях препятствието наречено срам, и дойде моментът да и предложа нещо което не съм споделял с никого другиго. Развълнуван и решен аз просто седнах пред лаптопа и започнах чат с Нея, един чат след който останах със смесени чувства, но и доволен от това, че тя прие да се срещнем тайно. Настъпи моментът за който от много време фантазирам и който се превърна в реалност.
Зимна сутрин е а навън вече бе изгряло декемврииското слънце. Сложих кафеварката на котлона, използвах тоалетна, измих си зъбите, ръцете и лицето. Не спирах да мисля за срещата която предстоеше след около час, с жената с която най- често съм си фантазирал това което малко по- късно ще се превърне в истина.
Вече напълно разсънен си напълних чашата с готовото вече кафе, и се настаних удобно пред лаптопа. Винаги съм пил кафето чисто и силно, така както бе и в този момент. Запалих цигара и малко след това вече писах на Нея, жената която съвсем след малко ще се превърне в това в което си бях мечтал винаги. Малко след девет часът е, слънцето напича а възбудата ми расте все повече.
Тази сутрин бе идеалния момент да се видим тайно, въпреки, че тя все още не допускаше за моите перверзни- извратени фантазии. Бяхме се разбрали именно днес да се видим когато преди няколко дни чатехме. Естествено Тя бе наясно съпругът и кога точно ще отсъства от дома им, и просто се съгласи да се видим у нас. Останах доволен когато ми сподели, че тайно и тя си е фантазирала да останем само двамата. Всеки ден се засичаме, усмихваме се, но нито един от нас не бе направил първата крачка до този момент.
Вече Тя е у дома, седнала срещу мен. След непринуден разговор и опознаване, пристъпихме към разкриване на фантазиите си. След миг бях улеснен от Нея. Тя също не е била събрала кураж да разкрие какво всъщност би искала да прави с мен. В този момент сякаш съдбата се намеси, и се допълнихме взаймно.
Тя искаше да бъда унижаван, аз копнеех да вкуся всяка част от тялото и, и да сбъдна една фантазия. И двамата се допълнихме и с това, че не харесваме насилието в стил садо изпълнения. Освободихме масата от чашите и пепелника, и започнахме нещото.
Накратко ще опиша в какво се състоеше основното за тази сутрин:
Устата ми придоби формата на пепелник докато лежах на дивана, положил глава на кръстосаните и крака. С нарастваща възбуда преглъщах това което попадаше в нея, пепел и слюнка. Харесваше ми и това, че Тя приглаждаше косата ми и галеше лицето ми.
На колене целувах и смучех пръстите на краката и. Облизвах всяка гънка и всяко местенце от голото и тяло. Вкусвах от сладостта и опиянението, и не ми оставаше друга възможност освен да бъда подчинен и покорен.
За финал остана само да консумирам от тялото и. Поставената на масата чиния се изпълни с урина и фекалии. Закуската ми за тази сутрин. Тя ми подаваше в устата, аз поемах възбудено. Трябва да призная, че в началото ми бе трудно да преглъщам, но с всяка изминала лъжица сякаш ставаше по- лесно.
След тази сутрин ние продължихме да повтаряме срещите си когато имахме възможност. Харесва ми да бъда унижаван по- подобен начин, и да слугувам на жена, която визуално ми допада.
Изключително разчитам на дискретност и уважение. Не съм се открил пред друга за сега.
Имах нужда да споделя някъде, и се радвам, че има подобни места като това.

Коментари

 • Коментар № 1 от Иван

  16/02/2021 - 12:13

  Момче, не те бива за сценарист на порно филми. Имаш да учиш още. Като за начало си намери гадже и виж путка, която не е нарисувана на картинка
 • Коментар № 2 от Дидо

  24/02/2021 - 11:00

  Ванка, пак си заспал пиян с глава в кенефа и мечтаеш за путки! тоз пубертет не ти се отразява добре! Избърши си лайната от лицето и се запознай с истинска жена, спри да лъскаш на картинки!
 • Коментар № 3 от съседката

  24/02/2021 - 11:09

  Да не се чудиш коя съседка съм, онази с циците, както обичате да ми казвате. Ако беше малко по-нормален и ме заговаряше повече, бих ти пуснала. Вместо това биеш чикии по цял ден у вас и пишеш простотии по форумите и в крайна сметка пускам на един пич по-голям от мен, който реши да се пробва. каква изненада и на нас жените ни се ебе! Само дето тябва поне минимално усилие да положите, за да ви пуснем.
 • Коментар № 4 от г

  27/02/2021 - 08:54

  айде на закуска, вземай една чиния и идвай преди да съм отишъл в кенефа и да ти изхвърля закуската в канала
 • Коментар № 5 от мн си зле

  27/02/2021 - 11:21

  ядеш ли още лайна? нали знаеш, че това е все едно да не си миеш ръцете преди ядене, ама по-зле? прост народ ей
 • Коментар № 6 от я

  28/02/2021 - 12:04

  братчед, дишаш ли си пръдните ве? малко нашмъркан звучиш, намали пръдните и излез на чист въздух, където има и хора от другия пол или полът който те привлича, запознай се и така. с тия безспирни чикии и онлайн порно не ти идва нищо умно в главата, ще си изтриеш члена после не може да го ползваш

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).