Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

неделя | 2.04.2023 г.

Общ брой статии: 1490

ОБ

Назад

21/03/2016 - 09:34 | Други

Здравейте,объркана съм страшно много и се нуждая да поговоря с някой, надявам да ми дадете съвет,ако можете.. Живея с един мъж 4 години,миналата година се сгодихме,но имаме явно проблем... Сексуалните ни отношения вече почти изчезнаха,правим секс адски рядко,но не само това е проблема.. той не свършва когато го правим... За 1 месец сме правили секс 4 пъти от който 3 пъти не свърши.. И в началото на връзката ни му се е случвало но в годината 1-2 пъти и тогава секса ни беше редовен. Не знам какво да си мисля,чувствам се объркана,гадно ми е,не знам дали е в мен причината не съм скучна не съм грозна,до сега с другите ми връзки съм нямала подобни проблеми.. Снощи отново пробвахме първо в спалнята,после отидохме в банята защото беше много топло и след това не можа дори да го вдигне и аз си излязох... Говорили сме 2 пъти на тази тема,единия път ми каза само че не е в мен проблема,а вторият че той нарочно се въздържал да не свършва защото му било хубаво и не искал толкова бързо,но не му вярвам та ние правим секс 30-40мин това въобще не е малко време и въпреки това той не свършва... + всичко това искаме да имаме бебе,а то без секс не става и без да свършва,вече от 2 години и половина го искаме... Не спирам да мисля за това,моля ви дайте ми някакъв съвет

Коментари

 • Коментар № 1 от АЗ

  23/03/2016 - 15:06

  Да не е гей? Или да лъска през деня и вечерта да е изчерпан.
 • Коментар № 2 от един съвет

  28/03/2016 - 04:10

  Един (подчертавам - ЕДИН) от вас двамата иска да роди бебе и така да се обеси на врата на другия за цял живот. Другият най-вероятно иска да си живее живота и да му се наслаждава, вместо да си губи времето със създаване на семейство и деца. Но е прекалено деликатен и добре възпитан, за да го каже в прав текст на първия. Затова се опитва тактично да заобиколи проблема. Ясен ли съм, или да ти го кажа в прав текст: ОСТАВИ ЧОВЕКА НА МИРА БЕ, ДОСАДО НЕЗЕМНА!
 • Коментар № 3 от Жоро

  31/05/2016 - 00:35

  Защо живеете заедно от 4 години и не сте женени? При тези връзки човек остава с впечатление, че хората са заедно само заради страстите си. Имам доста познати и приятели, които са имали и по-дълги връзки без брак и на края се разделят. Аз смятам, че ако една връзка се основава на общи страсти, то "партньорите" се възприемат един друг като предмети. А предметите рано или късно си омръзват.
 • Коментар № 4 от a

  15/12/2016 - 18:19

  a bebe moje i bez sex samo da otbeleja

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).