Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Бог не съществува

Назад

07/10/2017 - 02:14 | Други

Защо вярвате в него? Не мога да разбера. Тъпи ли сте? Някой от вас случайно да го е вижвал ? Не, нали така ? Тогава защо ходите на църква ? Умните хора взимат много пара от това и ви се смеят на вашта простотия. Толкова ли сте забутани?

Коментари

 • Коментар № 1 от MM

  11/10/2017 - 11:08

  Някой да го е виждал... Ами то и черните дупки никой не ги е виждал, но учените са напълно убедени, че ги има. Хан Аспарух виждал ли си го? Не си и не можеш да намериш човек, който да го е виждал, но сякаш го е имало. Христофор Колумб виждал ли си го? Не си и него. Ще кажеш, че има документи за тях... Ами то за Христос колко книги има, повече от за всеки друг.
 • Коментар № 2 от DIFF

  08/12/2017 - 10:17

  Хаха,доста си зле много си неинформиран/а. Освен това кой е създал вселената и всичко останало ти май въбще не мислиш дълбоко в нещата .Какво си мислиш,че сме създанени от маймуните,;д маймуните са животни и са създадени от Бог?И напротив има много доказателства за това,че съществува Бог ,но такива като теб явно не знаят по какви начини Бог показва,че го има ..Един ден ще настъпи деня на страшния съд и тогава на всеки грешник ще съжалява силно за всичко което е направил .За съжеление повечето хора са страшно горди и не осъзнават какво правят ,дори какво говорят,страх ги е от изобличението и за това се опитват да си внушат,че Бог не съществува . И има също доказателства за хора които са виждали рая когато са били на крачка към смъртта,но Бог ги е оставил живи защото ги обича.Има и случаи за хора пък които са виждали ада,а те са били невярващи,но като са видяли Ада Бог им е казал,че ако не се покаят за греховете си ще отидат там .Така,че те съветвам хубаво да си помислиш и да не прибързваш със заключенията си,защото нищо не знаеш това,че не си станал/а свидетел на доказателство не означава,че не съществува,а и Бог,ако не съществуваше нямаше да същестува нищо,и вселена нямаше да има камо ли пък хора.
 • Коментар № 3 от китаец

  21/01/2019 - 19:20

  бог е китаец №2
  щото е направил всичко

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).